25 / 04 / 2024

türkiyede sigortasız konutlar

türkiyede sigortasız konutlar

2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da yüzde 10'luk bir artış yakalandı. Ancak buna rağmen Türkiye'deki toplam konut sayısı göz önüne alındığında, konut sigortası yaptırılma oranı hala yüzde 20'lerde.

Bir acı gerçek daha ortaya çıktı!  Yarısından fazlası sigortasız çıktı!

Tüm Türkiye'nin kenetlendiği Yüzyılın afetinde ihmaller yada yapılmayanlar gün yüzüne çıkmaya başladı. 20 milyon 32 bin konuttan yüzde 55,4'ünün yani yarısından fazlası sigortasız çıktı!

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar?

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar? sorusu sigortasız çalışanların merak ettiği sorulardan biridir. İşte merak edilen yanıtlar!

Sigortasız kapıcı çalıştırılır mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusun sorduğu ''Kapıcı dairesinde oturduğum apartmanın çöp alma ve temizlik işlerini yapıyorum. Sigortasız çalışmam  yasal mı, sigortamın bildirilmesi gerekmez mi?'' sorusunu yanıtlandırdı.

Türkiye'de 17.7 milyon konutun 7.8 milyonu sigortasız!

Türkiye'de 100 konuttan 45'i sigortasız. Deprem gerçeğiyle karşı karşıya olunmasına rağmen, 17.7 milyon konuttan 7.8 milyonunun sigortası bulunmuyor.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Siena House Beylikdüzü Konutları 345 bin TL'den başlıyor!

Siena House Beylikdüzü Konutları, sosyal konseptini sakinlerinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç hissetmeyeceği şekilde oluşturdu. Projede daireler 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvurusu bugün başladı!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvurusu bugün başladı. Kura çekimin 5 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli Konutları başvurusu!

Toplam 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli Konutları başvurusu 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Mevlüt Açıkgöz: Sosyal konut açığı sürüyor!

Konutta arz fazlası olduğuna yönelik görüşlerin tam anlamıyla doğru olmadığını belirten Tamer İskele ve Kalıp Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Açıkgöz, mavi yakalı çalışanların sadece yüzde 5’inin konut sahibi olduğuna işaret etti.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvuru bedeli!

Emekli vatandaşlar için kurayla satışa çıkarılan TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Projesi'nde daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvuru bedeli ne kadar?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

türkiyede sigortasız konutlar Haberi

türkiyede sigortasız konutlar

2008'de mortgage sisteminin sağlıklı bir şekilde işlemeye başlamasıyla birlikte kredi kullanımının artması, konut sigortalarında da artışı beraberinde getirecek..


Konut kedilerinde yakalanan yükseliş ivmesi konut sigortaları üzerinde de etkili oldu. Kredi kullanımı sırasında zorunlu tutulan konut sigortalarının büyümesinde itici güç oldu. 2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10'luk bir artış yakalandı.


"Mortgage sistemi konusundaki belirsizlikler ve boşluklar doldurulabilmiş olsaydı konut sigortasında büyüme daha yüksek olurdu" diyen Sigortam.net Pazarlama ve CRM Direktörü Özgür Zeybek...