24 / 04 / 2024

türkiyenin 5 yıldızlı ofis binası

türkiyenin 5 yıldızlı ofis binası

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

5 yıldızlı yurt kiraları 6 bin 76 lira!

Okul döneminin yaklaşmasıyla üniversitelilerin yurt telaşı başladı. Her bütçeye uygun yurt bulunurken, 5 yıldızlı hizmet verenlerin fiyatı dudak uçuklatıyor.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz!

Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

türkiyenin 5 yıldızlı ofis binası Haberi

türkiyenin 5 yıldızlı ofis binası

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi!

İngiltere merkezli British Safety Council’den “5 Star” alan AND Kozyatağı, “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 74 tesis arasından bu sertifikayı almaya hak kazanan Türkiye’deki ilk ve tek bina oldu.


Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, referans projesi AND Kozyatağı ile uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. AND Kozyatağı, British Safety Council tarafından yapılan değerlendirme ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 94.9 puanla Türkiye’nin 5 Star sertifikası almaya hak kazanan ilk binası oldu.

Söz konusu sertifika, AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve British Safety Council’in Türkiye partneri Doğa HSE Group Genel Müdürü...