16 / 04 / 2024

Türkiyenin En İyi Otelleri 2015

Türkiyenin En İyi Otelleri 2015

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Huawei Nova 9 SE'ye Teknosa'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan tekno fırsat geldi! Teknosa, telefon alacaklara müjdeyi verdi! Türkiyenin en popüler tekno marketlerinden biri olan Teknosa, Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

En İyi 250 Müteahhit 2017 listesine 46 Türk taahhüt şirketi girdi!

Uluslararası Alanda İş Yapan En İyi 250 Müteahhit 2017 listesine 46 Türk taahhüt şirketi girdi. Ülkemiz, geçen sene listeye 40 Türk taahhüt şirketi girebilmişti, bu yıl rakam 6 adet artmış oldu.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Türkiyenin En İyi Otelleri 2015 Haberi

Türkiyenin En İyi Otelleri 2015
Wyndham otel grubunda 2012 yılının en iyi açılış oteli ödülünün sahibi olan Bodrum Ramada; Tripadvisor 2013 Mükemmeliyet Ödülü, Trivago 2014 Türkiye’nin En İyi Ramada Oteli, Venere.com 2013 En Çok Oy Alan Otel ödüllerini de...