25 / 04 / 2024

Türkiye\'nin En İyi Suiti ödülü

Türkiye\'nin En İyi Suiti ödülü

Global turizm endüstrisinin günümüzdeki en prestijli ödülleri olan Dünya Seyahat Ödülleri'nin (World Travel Awards) 2007 sahipleri açıklandı.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'nin En İyi Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney"s Real Estate Awards 2015'te, 'Danışmanlık' kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Şirketi" ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Yapı Kredi Portföy Türkiye'nin en iyi portföy yönetim şirketi seçildi!

Yapı Kredi Portföy, finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşlarından biri olan EMEA Finance Magazine tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2014 ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi” seçildi.

Hilti Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015'te 3. oldu!

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesi 6 Mayıs'ta açıklanıyor!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini 6 Mayıs günü Wydham Grand İstanbul Levent’te yapılacak törenle açıklayacak.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

Türkiye\'nin En İyi Suiti ödülü Haberi

Türkiye\'nin En İyi Suiti ödülü

 


Dünyanın dört bir yanından 110 bin seyahat acentesi ve 167 bin seyahat profesyonelinin katıldığı oylamaya göre Türkiye'nin En İyi Suiti ödülünü Ceylan InterContinental'ın 1715 numaralı suiti kazandı. Wall Street Journal'ın "Seyahat Endüstrisi'nin Oscar Dengi Ödülleri" olarak adlandırdığı, Dünya Seyahat Ödülleri'nin töreni 9 Ekim'de, aynı zamanda organizasyonun medya partneri olan BBC World tarafından yayınlandı. Sonuçların, The Guardian, Time Out, Conde Nast, Breaking Travel News gibi uluslararası basın organları tarafından da duyurulacağı belirtildi.