24 / 04 / 2024

Türkiyenin sanayi kenti Kocaeli

Türkiyenin sanayi kenti Kocaeli

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Starkent Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starkent Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulamir Bahadır tarafından kuruldu. 

Kent Enerji Elektrik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Enerji Elektrik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Emre Arslan tarafından kuruldu. 

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Güler, İbrahim Güler, Adem Güler, Davut Güler ve Yunis Güler ortaklığında kuruldu. 

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yonat ve Fatih Maşalacı ortaklığında kuruldu. 

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Gündoğan tarafından kuruldu. 

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

İshan Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İshan Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karaca ve İsmail Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dumlu tarafından kuruldu. 

Özçağ Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçağ Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özçağdavul tarafından kuruldu. 

Kaynar İnşaat Emlak Taahhüt Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynar İnşaat Emlak Taahhüt Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sercan Savaş tarafından 160 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

BG Nakliyat İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Nakliyat İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bülent Gül ve Mustafa Gül ortaklığında kuruldu. 

ZZ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZZ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Bürlükkara tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 6 Ekim'de açıldı. 

Türkiyenin sanayi kenti Kocaeli Haberi

Türkiyenin sanayi kenti Kocaeli

KOCAELİ Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ limanları, demiryolu ve otoyol ile Kocaeli’nin ulaşım üssü olduğunu ifade ederek, “Bir sanayi kenti olarak Kocaeli ulaşım alt yapısı ile de dikkat çekmekte. Sahip olduğu 35 liman ile Türkiye gemi trafiğinin 4’de 1’ini karşılayan Kocaeli, 2023 yılına geldiğimizde Gebze ve İstanbul’a ulaşan 4 adet demiryolu hattı ve 1 hızlı tren bağlantısının yanı sıra, Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projelerinin de tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşım üssü olma özelliğini pekiştirecek” dedi.


1.5 MİLYON TON



Bu ulaşım ağlarının entegrasyonuyla birlikte bölgenin de hızlı bir büyüme yakaladığını anlatan Murat Özdağ, “Kartepe bölgesinde bulunan Köseköy Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi olacak ve yük taşıma kapasitesi 600 bin tondan 1.5 milyon tona ulaşacak....