20 / 04 / 2024

türkiyenin turizm potansiyeli

türkiyenin turizm potansiyeli

Almanların yüzde 70'i tatilini yurt dışında geçiriyor. Türkiye, hâlâ İspanya ve İtalya'nın ardından Almanlar için en önemli üçüncü destinasyon. Berlin'deki turizm fuarına katılanlar 2014'e iyimser bakıyor...

Türkiye, en çok turist alan ülkeler arasında 6. sırada yer aldı!

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO), 2013 yılında dünyadaki turist sayısının 2012'ye göre yüzde 5 artışla 1 milyar 87 milyon olarak açıkladı. 2013 yılında 2012'ye göre 52 milyon daha fazla kişi seyahat etti...

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Konyalıoğlu Bozkurt tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

türkiyenin turizm potansiyeli Haberi

türkiyenin turizm potansiyeli


Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Dört gün sürecek olan fuara 180 ülkeden yaklaşık 11 bin şirket ile yaklaşık 170 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Geçen yıllarda rekor üstüne rekor kıran turizm, bu sene de şirketlerin yüzünü güldürüyor. 2014'e ilişkin öngörüler hayli iyimser...


Uzak diyarlara gitmek, dünyayı dolaşmak ya da en azından yaz tatilini deniz kıyısında geçirmek her insanın hayalleri arasındadır. Verilen rakamlara göre son yıllarda birçok kişi bu hayalini gerçekleştirmiş gibi görünüyor. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün verdiği bilgilere göre, dünyadaki turist sayısı geçen yıl yüzde beş oranında artarak 1 milyar yüz milyona ulaştı. Örgüt, bu rakamın önümüzdeki senelerde bir buçuk milyara kadar çıkabileceğini belirtiyor. Tatil seyahatlerinin artmasında hiç şüphesiz Alman turistlerin rolü oldukça büyük. Dünya çapında en...