26 / 04 / 2024

türkiyeye yatırım yapacak yatırımcılar

türkiyeye yatırım yapacak yatırımcılar

Türk Amerikan İşadamları Derneği ( TABA/AmCham ) Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem, 10 Amerikan şirketinin Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye' de iş yapmayı hedeflediğini belirtti...

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aslan tarafından kuruldu.

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sude Örs tarafından kuruldu.

türkiyeye yatırım yapacak yatırımcılar Haberi

türkiyeye yatırım yapacak yatırımcılar


10 Amerikan şirketi Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye'de iş yapmayı hedefliyor. Amerikalı firmalar İstanbul'da ve Ankara'da 100'den fazla Türk şirketiyle görüşme yapacak


Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA/AmCham) Onursal Başkanı Zeynel Abidin Erdem, 10 Amerikan şirketinin Virginia Ekonomi Forumu kapsamında Türkiye'de iş yapmayı hedeflediğini belirterek, "Amerikalı firmalar İstanbul'da ve Ankara'da 100'den fazla Türk şirketiyle görüşme yapacak. Umarım Türkiye'de yatırım fırsatı bulurlar" dedi.


ABD'nin Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı ve TABA katkılarıyla düzenlenen Virginia Ekonomi Forumu'nun ilk ayağı İstanbul'da başladı.


Etkinliğin açılışında konuşan Erdem, şirketlerin Türkiye'de öncelikle Bilişim Teknolojisi (IT) alanında yatırım yapmak istediğine dikkati çekerek, savunma, güvenlik ve IT alanları olmak üzere farklı sektörlerde hizmet veren 10 Amerikan firma yetkilisinin Türkiye'de yatırım ve ortaklık kurmak için ikili görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.


Türkiye'nin herkese barışçıl bir...