20 / 04 / 2024

türkler çinde ev mi yapacak

türkler çinde ev mi yapacak

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde Türkiye’nin en büyük rakibi olan Çin’de önümüzdeki 30 yılda 350 milyon konut ihtiyacı, çok sayıda gökdelen, otel inşa edilmesi bekleniyor.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Türkler ev alma umudunu yitirmiyor!

Türk insanı ev almaktan vazgeçmiyor. Türkiye genelinde 5 milyon 532 bin 989 kiracı arasından 3 milyon 928 bin 422'si bir gün ev sahibi olacağını düşünürken, 1 milyon 604 bin 567 kişi hiç ev sahibi olamayacağı düşünüyor.

Gurbetçi Türkler memleketinden ev alıyor!

Yurt dışında çalışan ve döviz kazanan Gurbetçi Türkler, gayrimenkul yatırımını Türkiye'ye yapıyor. Yükselen dolar ve euro kuru sektörde avantaja dönüştü.

Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor!

Son dönemlerde yurtdışından ev almak oldukça trend. Vize avantajlarının yanı sıra üst gelir grubu için yatırım alternatifi olarak da ilgi görüyor. Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor.

Türkler, Barcelona'da konut yatırımında zirveye oynuyor!

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü konut satış verileri açıklandı. Verilere göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün yüzde 12'sini Türkler alarak ilk üçe girdi.

Türkler yurtdışından ev alıyor!

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, yurtdışından ev alanların sayısının arttığını açıkladı. Özdağ, “Türkler dünyada en fazla başka ülkelerden ev satın alan dördüncü millet konumuna yükseldi” dedi.

Türkler, Yunanistan'ın gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

Yunanistan'a tatil yapmaya giden Türkler, gayrimenkul piyasasını da canlandırdı. Türkiye komşudan en çok ev alan 4’üncü ülke konumuna geldi.

Türkler Atina'dan ev alıyor!

Atinalı Emlakçı Kosta Arslanoglu, Türkler'in Yunanistan'daki yatırımları hakkında açıklama yaptı. Arslanoglu, ''Atina'daki mülkler daha ucuz ve orta vadedeki fiyat artışı Türkleri cazbetti'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Barcelona’da en fazla konut satışı İngilizler ve Türkler'e!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker bugünkü yazısında, Türk yatırımcıların Barcelona’daki konut yatırımlarından bahsetti. Türkler'in Barcelona’da binden fazla ev aldığını açıkladı.

Yabancıya konut satmak isterken Türkler kaçıyor!

Türkiye'de yabancılara konut satışını arttırmak için önemli düzenlemeler yapılıyor. Yabancılar için yeni düzenlemeler yapılırken Türkler ev almaktan kaçıyor.

Türkler Yunanistan’da ev alma yarışına hız verdi!

Türkiye’de yaşanan terör olayları ve siyasi iklim Türkleri komşu ülke Yunanistan’a yönlendirdi. Aileye oturma izni vermesi ve fiyatların görece uygun olması nedeniyle Türkler Yunanistan’da ev almaya 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hız verdi.

Mükemmel Sarımsakçı, Türkler için Dallas’ta yeni proje yapacak!

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

Türkler yurtdışından ev almayı tercih ediyor!

Gayrimenkul sektöründe bu yılın ilk 8 ayında yabancılar Türkiye'den 14 bin 424 konut satın alırken, Türkler sadece 5 ülkeden 4 bin 100 konut satın aldı.

türkler çinde ev mi yapacak Haberi

türkler çinde ev mi yapacak

4 trilyon doları aşan dış ticaret hacmiyle dünyada birinci olan Çin’in Türkiye ile ticari ilişkileri giderek gelişiyor. Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde Türkiye’nin en büyük rakibi olan Çin’de önümüzdeki 30 yılda 350 milyon konut ihtiyacı, çok sayıda gökdelen, otel inşa edilmesi bekleniyor. Bu yapılar Türkiye inşaat sektörü için de potansiyel oluşturuyor


Asya’nın doğusunda genişçe bir alana yayılan Çin, Rusya ve Kanada’dan sonra yüzölçümü en büyük üçüncü ülke ve aynı zamanda 1,37 milyara ulaşan nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkesi. Ailelerin tek çocuğa teşvik edilmesi politikasıyla nüfus azalarak da olsa artmaya devam ediyor. Yüksek nüfus, Çin için en büyük sorunlardan birini teşkil etmenin yanı sıra büyük bir ekonomik güç kaynağı olma niteliğine de sahip. Öyle ki, gelecek 10 yıl içinde yaklaşık 70milyon kişinin...