25 / 04 / 2024

Türkoğluna yeni bir yüksekokul

Türkoğluna yeni bir yüksekokul

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yeni yüksekokul yapılması için Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Dr.Fatih Bozdoğan ile Rektör,Dr.Durmuş Deveci protokol imzalandı.

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Akaryakıt alacaklar karaları bağladı! Bir zam daha geliyor! İşte detaylar!

Akaryakıt alacak araç sahibi vatandaşlara kötü haber. Benzine yeni bir zam yolda. Benzine ne kadar zam gelecek? İşte detaylar!

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.

Katlanabilen iPhone ve iPad yolda! Katlanabilen telefon dünyasına yeni bir soluk gelecek!

Apple, katlanabilir iPhone'u için her gün bir adım daha atıyor. Son gelen haberlere göre yeni bir patenti var. Detaylar için tıklayınız...

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Samsung'un, Galaxy S23'ün yeni bir versiyonunu düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına sunarak bu yıl bir bütçe amiral gemisi için "Fan Sürümü"  formülünü geri getireceği bildiriliyor.

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Süt fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Duyanlar bu kadar da olmaz dedi! İşte son dakika süt fiyatları!

Çiğ süt fiyatlarına rekor denilecek düzeyde yeni bir zam geldi. 8,5 TL’den satılan çiğ süt şimdi 11 TL’den işlem görecek.

Türkoğluna yeni bir yüksekokul Haberi

Türkoğluna yeni bir yüksekokul

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine yeni bir yüksekokul yapılması için protokol imzalandı.

Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Dr. Fatih Bozdoğan ile Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci arasında, ilçeye yeni bir yüksekokul yapılması için Vali Mustafa Hakan Güvençer’in onayıyla valilikte protokol imzalandı.

Yüksekokulun kaba inşaatı, Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği’nin işbirliğiyle yerel kaynaklarla tamamlanacak. Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ise kaba inşaatın tamamlanmasının ardından 250 gün içinde kalan işleri tamamlayacak.

Okula verilecek isim tarafların kararlarıyla belirlenecek. Yüksekokulun yeni açılacak bölümlerinin ilçedeki sanayi tesislerinin ve lojistik merkezlerinin iş gücü ihtiyacını karşılaması...