20 / 04 / 2024

TURMEPA deniz aracı

TURMEPA deniz aracı

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

Deniz GYO 235.4 milyon TL'lik pay satacak!

Deniz GYO'nun 15 Nisan'da başlayan günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci 30 Nisan'da bitti. Kalan paylar, 5-6 Mayıs tarihlerinde Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla satılacak. 

Deniz GYO nakit sermaye avansları alacak!

Deniz GYO'nun kısa vadeli banka kredileri ve borçlanma aracı ihraç tutarlarının vadesi gelecek kısımlarının geri ödemelerinde kullanılmak üzere nakit sermaye avansları alınmasına karar verildi.

Deniz GYO'nun sermaye avansı 187.5 milyon TL'ye ulaştı!

Deniz GYO'nun kullanılan sermaye avansı tutarı toplam 187 milyon 500 bin TL'si olup, alınan bu sermaye avansı tutarı ile toplam 184 milyon 687 bin 783 TL kısa vadeli banka borcu ile vadesi gelen borçlanma aracı kupon ve itfa ödemesi yapıldı.

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onaylandı!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL nominal tutardaki borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılan başvurusu onaylandı. 

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

Deniz GYO'nun 96 milyon TL'lik finansman bonosu itfası tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYOA2017 ISIN kodlu 84 gün vadeli, 96 milyon TL nominal değerli finansman bonosu vadesinin itfa işlemi gerçekleşti.

Deniz GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesine karar verildi. 

Deniz GYO'nun 96 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 96 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 260 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 260 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 43 milyon TL'lik itfası tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYO82014 ISIN kodlu 168 gün vadeli 43 milyon TL nominal değerli finansman bonosu vadesi itfa işlemi gerçekleşti.

Deniz GYO'nun 132 milyon TL'lik itfa işlemi tamamlandı!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunduğu TRFDZYO62016 ISIN kodlu 91 gün vadeli 132 milyon TL nominal değerli finansman bonosunun vadesi itfa işlemi tamamlandı.

Deniz Finansal Kiralama 2.2 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz Finansal Kiralama'nın 2 milyar 277 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı alındı.

Deniz GYO'nun 145 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 145 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

TURMEPA deniz aracı Haberi

TURMEPA deniz aracı

Seferin hedefinde Boğaz'm sularını temizlemek var. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti. Bu emanete sahip çıkmamız gerekiyor. Tasarladığımız binalar enerji tasarruflu, çevreye duyarlı, LEED sertifikasına sahip.  Projelerinde yeşil alana en çok yer veren firmayız. Diğer taraftan yenilenebilir enerjide özellikle rüzgar enerjisinde ciddi yatırımlarımız var. İşimiz sadece çevreye duyarlı olmak değil, mümkün olduğunca bu konuda çalışan sivil toplum kuruluşlarına da destek olmamız gerekiyor" dedi. 



TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç da konuşmasında, "Bizi yanlış anlıyorlar, çöpçü zannediyorlar. Bizim gayemiz bilinç yaratmak. Üç tarafı denizle çevrili bu ülkenin suyunu temizleme imkanı yoktur. Esas gayemiz eğitimdir. Denizden tek bir çöp kaldırsanız bize yardım etmiş olursunuz. Sayın Ağaoğlu'na bu desteği için çok teşekkür ediyorum"...