19 / 04 / 2024

TURMEPA deniz temizleme aracı

TURMEPA deniz temizleme aracı

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

TURMEPA deniz aracı Ağaoğlu sponsorluğunda ilk seferine çıktı!

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

Ağaoğlu Boğaz temizliğine sponsor oldu!

Deniz Temiz Derneği’nin (TURMEPA) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı. Ali Ağaoğlu, “Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti" dedi.

Ağaoğlu Deniz Temiz Derneği TURMEPA'ya 2 yıl sponsor oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın 'Temiz Deniz Süpürgesi'ne iki yıl sponsor oldu. İlk seferine çıkan tekne, Ağaoğlu'nun yaptığı bağışla Marmara'da denizden çöplerin temizlenme işlemini yapacak.

Ağaoğlu'nun Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı!

TURMEPA'nın Ağaoğlu desteğiyle hayata geçirilen 'deniz süpürgesi' Boğaz'ı temizlemek için sefere çıktı DenizTemiz Derneği (TURMEPA) ve Ağaoğlu Şirketler Grubu desteğiyle hayata geçirilen 'Temiz Deniz Süpürgesi' ilk seferine çıktı.

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi'nin ilk seferini başlattı!

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteği ile hayata geçirdiği Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı. Ali Ağaoğlu toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Ağaoğlu-TURMEPA Temiz Deniz Süpürgesi töreni 22 Mayıs'ta!

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA, deniz kirliliği ile mücadelesinin yirminci yılında İstanbul Boğazı’nı bu kez Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda süpürecek. Temiz Deniz Süpürgesi’nin ilk resmi seferini düzenleyeceği tören 22 Mayıs'ta.

Deniz ve kıyı temizleme çalışmalarına devam ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, deniz ve kıyıların temiz olması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güllüce, denizlerdeki baskı ve etkileri içeren kirlilik haritalarının 2014 yılı itibariyle tamamlandığını açıkladı..

İstanbul'un kıyı ve denizleri temizlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelinde kıyı ve deniz temizleme işini 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu kıyı deniz temizleme işi 31 Aralık 2015'te tamamlanacak.

Bursa sahilleri deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla temizleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Gemlik sahillerinin katı ve sıvı atıklardan tamamen arındırılması için satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçları, Mudanya’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi...

Anadolu Sigorta ve Turmepa denizlerin kirlenmesini önleyecek!

Anadolu Sigorta, denizlerin kirlenmesini önlemek amacıyla DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ile çalışma başlattı. TURMEPA ile imzalanan protokolle, her türlü deniz aracının sigorta edilmesinden elde edilecek gelirden Türkiye' de denizlerin temizlenmesi için çal

Rum kesimi deniz altında tuz tabakasına ulaştı!

Doğu Akdeniz'de tek taraflı petrol araması yapan Rum kesimi deniz altında tuz tabakasına ulaştı. Uzmanlar ise, Rum Kesimi'nin gelecekte Avrupa'nın en zengini olacağını söylüyor

Elite City, Türk Havak personeline Deniz Bank kampanyası! 223 bin TL'ye!

Türkiyenin köklü vakıflarından Türk Havak (THY A. O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı) Şua İnşaat güvencesiyle Atakentte inşası devam eden Elite City projesiyle özel bir anlaşmaya imza attı. Buna göre Deniz Bank'la özel bir kampanya sağlanıyor...

Deniz dibine 3 bin 600 beton blok bırakılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, balıkların yumurtlamaları ve avcıların trollerinden kurtulmaları için deniz dibine 3 bin 600 beton blok bırakılacağını söyledi

TURMEPA deniz temizleme aracı Haberi

TURMEPA deniz temizleme aracı

Seferin hedefinde Boğaz'm sularını temizlemek var. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti. Bu emanete sahip çıkmamız gerekiyor. Tasarladığımız binalar enerji tasarruflu, çevreye duyarlı, LEED sertifikasına sahip.  Projelerinde yeşil alana en çok yer veren firmayız. Diğer taraftan yenilenebilir enerjide özellikle rüzgar enerjisinde ciddi yatırımlarımız var. İşimiz sadece çevreye duyarlı olmak değil, mümkün olduğunca bu konuda çalışan sivil toplum kuruluşlarına da destek olmamız gerekiyor" dedi. 



TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç da konuşmasında, "Bizi yanlış anlıyorlar, çöpçü zannediyorlar. Bizim gayemiz bilinç yaratmak. Üç tarafı denizle çevrili bu ülkenin suyunu temizleme imkanı yoktur. Esas gayemiz eğitimdir. Denizden tek bir çöp kaldırsanız bize yardım etmiş olursunuz. Sayın Ağaoğlu'na bu desteği için çok teşekkür ediyorum"...