24 / 04 / 2024

tursab konya şubesi başkanı kazım yanar

tursab konya şubesi başkanı kazım yanar

TÜRSAB Konya şubesi tarafından 21. Dönem bölgesel yürütme kurulu seçimi yapıldı. 21. Konya Şube Başkanı seçilen Kazım Yanar, basın toplantısı düzenleyerek bundan sonraki süreçte yapacağı faaliyetleri anlattı...

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Konya Karatay'da kat karşılığı inşaat ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı tarafından Konya iline bağlı Karatay İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Projede kura başvuruları, 07 -11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından kabul edildi. İşte Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri...

Vakıf Katılım'ın Konya şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Konya Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Evleri'ne 6 bin 500 kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Konya Şubesi Başkanı Gülhan Çağlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüklerini belirterek, TOKİ başvurularının devam ettiğini yaşanan toplumsal olaylardan dolayı temel atma töreninin biraz ertelendiğini ifade etti.

Müsiad Konya şubesi inşaat fuarında!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

Halil Aytemir: 2016'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi. Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

tursab konya şubesi başkanı kazım yanar Haberi

tursab konya şubesi başkanı kazım yanar


TÜRSAB Konya şubesi tarafından 21. Dönem bölgesel yürütme kurulu seçimi yapıldı. 21. Konya Şube Başkanı seçilen Kazım Yanar, basın toplantısı düzenleyerek bundan sonraki süreçte yapacağı faaliyetleri anlattı. Bundan sonra acentaların sıkıntılarını çözmek için çıkacağını söyleyen Yanar, turizm açısından Konya'nın yeterince tanıtılmadığına dikkat çekti. 


YÖNETİM KURULU 


Kazım Yanar (Başkan), Erdal Doğan (II.Başkan), Seda Kurutan (Genel Sekreter), Mesut Yalçın (Sayman Üye), Aydın Şahtner (Üye), Cengiz Dağdeviten (Üye), Emre Totun (Üye), Ali Gazel (Üye), Erdal Ozkadif...