29 / 03 / 2024

Turyap avrupa temsilcilikleri

Turyap avrupa temsilcilikleri

Turyap, Türkiye’deki 350 temsilciliğinin ardından rotayı yurt dışına çevirdi. En son ABD’de Miami Temsilciliği’ni açan şirket Avrupa ayağında ise Romanya temsilciliğiyle boy gösterecek.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Turyap, Avrupa'da büyümeye devam ediyor!

TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezi konumundaki Bloomsbury  ve Wood Green’in Lordship Lane üzerinde açılan yeni temsilcilikleri öncesi bir gece gerçekleştirdi. 

Turyap, Romanya'da temsilcilik açtı!

Turyap, Türkiye’deki 350 temsilciliğinin ardından rotayı yurt dışına çevirdi. En son ABD’de Miami Temsilciliği’ni açan şirket Avrupa ayağında ise Romanya temsilciliğiyle boy gösterecek.

Turyap, European Business Awards-EBA'da yarışıyor!

TURYAP, Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu.

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

Avrupa Konutları TEM'de 193 bin 400 TL'ye! Hemen teslim!

Avrupa Konutları TEM'de alanları 168 metrekare 4+1'lerin satışı tamamlandı

Avrupa'da ticari ipotek fonlama açığı 115 milyar Euro olacak

Gelecek iki yıl içinde Avrupa'da ticari ipotek fonlama açığının 115 milyar Euro'ya erişmesi bekleniyor

Teras Park Outlet, Avrupa Pazarlama Ödülleri'nde finalde!

Solal Avrupa Pazarlama Ödülleri'nde Corio bünyesideki Teras Park Outlet ve Tekira AVM 3 dalda finale kaldı

Forum İstanbul, Avrupa Solal Pazarlama Ödülleri'nde finalde!

Avrupa Solal Pazarlama Ödülleri'nde, Forum İstanbul "en iyi halkla ilişkiler projesi", Forum Aydın ise "en iyi satış promosyonu" dalında finale kaldı

İzmir, Avrupa'nın gelecek şehirlerinde ilk 10'a girdi!

"2010/11 Avrupa'nın Gelecek Şehirleri ve Bölgeleri" yarışmasına, İzmir adına İzmir Kalkınma Ajansı başvurdu

Atatürk Havalimanı Güney Avrupa'nın en iyisi seçildi

Atatürk Havalimanı, "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" unvanını almaya hak kazandı

TURYAP'tan satılık 73 gayrimenkul

Turyap Gayrimenkul Denizbank ve Tüpraş'ın ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri başta olmak üzere birçok gayrimenkulü satışa çıkardı

İstanbul, Güney Avrupa Kentleri sıralamasında dördüncü oldu

Financial Times `Geleceğin Avrupa Kentleri ve Bölgeleri / 2010-2011' raporu yayımlandı

Turyap avrupa temsilcilikleri Haberi

Turyap avrupa temsilcilikleri

Turyap, yurtdışındaki ikinci temsilciliğini Romanya’nın en önemli liman ve turizm merkezi durumundaki Köstence’de (Constanta) açtı. Birçok Türk kökenli Romen’in de yaşadığı Köstence, yalnız Romanya iç turizminin değil, Balkan ülkeleri, Doğu Avrupa, Rusya ve Baltık Cumhuriyetleri’nin de çok önemli bir tatil merkezi konumunda.


Türklerin tarihsel bağlar ve coğrafi yakınlık bakımından hem tatil hem de ticari yatırım anlamında en iyi partnerlerinden Romanya’nın ticaret kapısı ve liman kenti Köstence’ye temsilcilik verildiğini söyleyen Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Onur Sarıbay: ‘‘Türkiye’de ciddi büyüklükte franchise ağımız var. Temsilcilerin portföylerinde ABD ve Avrupa Birliği ülkelerine yatırım yapmak isteyen kişiler ve firmalar da bulunuyor. Türkiye’den uçulan en kısa destinasyon olması, şu anda gayrimenkullerin birim fiyatlarının potansiyelin altında bulunması, dairelerin kendini kısa sürede amorti etmesi, mortgage kredisi kullanılabilmesi...