25 / 04 / 2024

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Konutta finansmana fon çözümü! Uzmanlar uyardı: Mağduriyet yaratabilir!

Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken, konut kredi faiz oranları uçtu. Konut satışları düştü. Konut satışlarındaki bu düşüş gayrimenkul şirketlerini çözüm arayışına itti.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

GYODER Çözüm Pltaformu'nda gayrimenkul değer kavramları tartışıldı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından gerçekleşen GYODER Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerleri ele alındı. 

Gayrimenkul paylaşımı sorunlarında arabulucu çözümü!

Gayrimenkul paylaşımında ve miras davalarında birçok problem yaşanıyor. Bu problemler ‘arabulucular’ seçeneğiyle dargınlık, kırgınlık olmadan hızlıca çözülebiliyor.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Karım Nıkjou ve Taner Çelik ortaklığında kuruldu.

‘GYODER Çözüm Platformu’nda yeni çalışma düzeni konuşulacak!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Çözüm Platformu toplantısında ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi Haberi

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi’nde yenilikler var.

Bugüne kadar 200’e yakın başvurunun 170 tanesini çözüme kavuşturduğumuz merkez, artık yeni yerinde, yenilenen yüzü, çözüm ortakları ve daha kapsamlı yapısı ile vatandaşlara hizmet verecek.

Basın toplantısına eğitim alanındaki çözüm ortağı İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, coworking ve ofis kiralama konusunda sektör lideri olan çözüm ortağımız Workinton CEO’su Pınar Massena’nın ve Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay katılacak. 

Alanında bir ilk olacak olan Çözüm Merkezi toplantısına ayrıca dünya çapında saygınlığı olan Newyork & Paris Baroları ve Dubai Uluslararası Finans Merkezi mahkemesi üyesi, Avrupa Birliği baro ve hukuk dernekleri konseyi uluslararası komite Başkanı Avukat, tahkim ve arabulucu Sn Louis-Bernard Buchman'da iştirak...