29 / 03 / 2024

turyap holding

turyap holding

Emlak sektörünün en yaygın bayi ağına sahip olan TURYAP holdingleşme yoluna gitti. Holdingin sermayesi ne kadar? Yönetim kurulunda kimler yer alıyor?

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa bugün satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi bugün saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nin Kule Residence bloğu satışta!

Satışa açılır açılmaz yoğun bir talep yaşanan 30 katlı Kule Residence'da 185 daireden 108'i sahiplerini bulurken yerleşim ve yaşam başlayan Kule'de 77 dairenin satışı  Turyap Holding aracılığı ile devam ediyor.

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Yüksek Mimar İsmail Özcan R’Estate Center’ın genel müdürlüğüne getirildi!

Yapı ve gayrimenkul sektörünün deneyimli yöneticilerinden Yüksek Mimar İsmail Özcan, Turyap Holding A.Ş.’ nin yeni projesi R’ Estate Center’ ın genel müdürlüğüne getirildi...

Çalık Holding'e 34 milyon avro yenilebilir enerji kredisi!

Çalık Holding, Türkiye Kalkınma Bankası ile 34 milyon avro tutarında yenilenebilir enerji kredisi anlaşması imzaladı. Kredi Adacami Hidroelektrik Santrali’nin (HES) finansmanında kullanılacak

turyap holding Haberi

turyap holding


TURYAP Holding adıyla 50 bin YTL sermaye ile kurulan holdingin yönetim kurulunda Azmi Zeki Sarıbay, Uğur Tümer Sarıbay ve Yağmur Sarıbay görev alıyor. Holdingin merkezi olarak Metrocity...