29 / 03 / 2024

turyap kaç yıllık

turyap kaç yıllık

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Okul servisi ücretleri yıllık 100 bin TL'ye dayandı! Veliler servislerden kaçıyor! 

Okullarda servis ücretleri yıllık 100 bin lira seviyelerine çıkarken, bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’i tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya veriyor! 5 Nisan 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi 5 Nisan 2023 olarak duyuruldu. İşte detaylar…

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Yıllık kira artışı yüzde kaç?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile anlaşılan kira bedeline sene sonunda zam yapılıyor. Zamlı kira bedeli bir kira dönemi boyunca ödeniyor. Peki, yıllık kira artışı yüzde kaç oranında yapılır?

Kira sözleşmesi en çok kaç yıllık yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusun sorduğu kira sözleşmesi en çok kaç yıllık yapılır? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kapıcı yıllık izin süreleri!

Ulusal Bayram ve Genel Tatillerde, kapıcının çalıştırılıp çalıştırılamayacağı iş sözleşmelerinde belirleniyor. Kapıcı yıllık izin de kullanabiliyor. Peki, kapıcı yıllık izin süreleri kaç gün?

Kapıcı yıllık izin hakkı!

İş kanunu kapsamına giren işyerlerinde çalışan işçilere "yıllık ücretli izin hakkı" tanınması nedeni ile kapıcılar da yıllık izin hakkına sahip oluyor. Peki, kapıcı yıllık izin hakkı kaç gündür?

Kozan Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemi çözülüyor'!

Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemini giderecek projenin temel atma töreninde başka hizmetlerin de müjdesini veren Sözlü, Göller’i Kozan’a bağlayan yolun yapımına da seçimden sonra başlayacaklarını ve iki ayda bitireceklerini açıkladı.

turyap kaç yıllık Haberi

turyap kaç yıllık

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı. %100 Türk sermayeli şirket, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinde 400 temsilcisi ile dev bir emlak zinciri haline geldi. 30 yıldır gayrimenkul sektörünün nabzını tutan TURYAP, gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle Euromoney, Capital Finance International, European Business Awards gibi uluslararası kuruluşlardan ödüller aldı; Uluslar arası Emlakçılar Birliği REALTOR’e üyeliği kabul edildi. 


30. kuruluş yıldönümünü kapsamında, 6-7-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Kıbrıs Kaya Artemis Hotel’de muhteşem bir etkinlik ile temsilcilerini ağırlıyor. Temsilciler, danışman ve çalışanlar tek çatı altında buluşuyor.


Yıldönümü kutlamasında temsilcileri bekleyen birçok ödülün yanı sıra,...