23 / 04 / 2024

Turyap romanya

Turyap romanya

Turyap, Türkiye’deki 350 temsilciliğinin ardından rotayı yurt dışına çevirdi. En son ABD’de Miami Temsilciliği’ni açan şirket Avrupa ayağında ise Romanya temsilciliğiyle boy gösterecek.

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Turyap romanya Haberi

Turyap romanya

Turyap, yurtdışındaki ikinci temsilciliğini Romanya’nın en önemli liman ve turizm merkezi durumundaki Köstence’de (Constanta) açtı. Birçok Türk kökenli Romen’in de yaşadığı Köstence, yalnız Romanya iç turizminin değil, Balkan ülkeleri, Doğu Avrupa, Rusya ve Baltık Cumhuriyetleri’nin de çok önemli bir tatil merkezi konumunda.


Türklerin tarihsel bağlar ve coğrafi yakınlık bakımından hem tatil hem de ticari yatırım anlamında en iyi partnerlerinden Romanya’nın ticaret kapısı ve liman kenti Köstence’ye temsilcilik verildiğini söyleyen Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Onur Sarıbay: ‘‘Türkiye’de ciddi büyüklükte franchise ağımız var. Temsilcilerin portföylerinde ABD ve Avrupa Birliği ülkelerine yatırım yapmak isteyen kişiler ve firmalar da bulunuyor. Türkiye’den uçulan en kısa destinasyon olması, şu anda gayrimenkullerin birim fiyatlarının potansiyelin altında bulunması, dairelerin kendini kısa sürede amorti etmesi, mortgage kredisi kullanılabilmesi...