25 / 04 / 2024

turyap TOKİ arsa ihalesi

turyap TOKİ arsa ihalesi

TOKİ'nin 27 Haziran günü Turyap tarafından düzenlenen müzayedesinde 15 ilde 46 arsa satışa çıkmıştı. İhaleye konu olan arsalardan Ankara, Elazığ, Eskişehir ve Şanlıurfa'daki toplam 8 arsanın satışı gerçekleşti.

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ arsa kura takvimi 10-28 Nisan 2023!

TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ arsa kura takvimi tarihleri!

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

turyap TOKİ arsa ihalesi Haberi

turyap TOKİ arsa ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 27 Haziran günü Turyap tarafından düzenlenen müzayede ile 15 ilde toplam 46 arsasını satışa çıkardı. 


Ankara- Bilkent'teki TOKİ binasında düzenlenen ihaleye Turyap'ın İstanbul-Şişli'deki müzayede salonundan da canlı bağlantı sağlandı. 


TOKİ ihalesine konu arsalar Ağrı, Amasya, Ankara, Çorum, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kars, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van'da yer alıyor. 


Söz konusu arsalar ticaret alanı, konut, okul alanı, spor tesisleri alanı, otel alanı, iş merkezi alanı, turizm alanı olarak belirlendi. 


Satılan arsaların bilgileri şu şekilde; 

Ankara Polatlı Hacıtuğrul'da ticaret alanlı arsa. 

Elazığ Merkez Sürsürü'de konut alanlı arsa. (2 adet)

Eskişehir Odunpazarı Cunudiye'de konut alanlı arsa. (2 adet)

Şanlıurfa Siverek Yenişehir Camikebir'de konut alanlı arsa. (3 adet)


Kalan arsaların fiyatları 53 bin 500 TL'den başlıyor ve 42 milyon 952 bin 102 TL'ye kadar...