29 / 03 / 2024

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Genel Sekreteri İsmail ÖZCAN, kentsel dönüşümün hızlanması için yabancı sermaye girişinin şart olduğunu, yatırım fonlarını Türkiye’ye çekmek için formüller üretilmesi gerektiğini söyledi.

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Arçelik'te iki üst düzey atama gerçekleşti

Türkiye'nin bir numaralı beyaz eşya markası Arçelik'te üst yönetimine iki önemli atama gerçekleşti. İşte o isimler...

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Ömer Hulusi Topbaş kimdir? Hangi şirketlere üst düzey yöneticilik yaptı?

Ömer Hulusi Topbaş hangi şirketin genel müdürü olarak çalıştı? BİM’de ne iş yapıyor? İşte Ömer Hulusi Topbaş ile ilgili merak edilenler...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Peyami Ömer Özdilek nerede okudu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı?

Peyami Ömer Özdilek kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Peyami Ömer Özdilek’in hayatı...

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi Haberi

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi

TURYAP Üst Düzey Yöneticisi, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Genel Sekreteri İsmail ÖZCAN, Hazine garantili uzun dönemli kira getirisi vaadi ile uluslararası yatırımcılardan elde edilecek fonlarla kentsel dönüşüm alanlarının kamulaştırılmasını, bu alanlarda yapılacak yeni binalardan konut, işyeri alacaklardan, İngiliz mülkiyet sisteminde olduğu gibi “toprak kirası” alınarak uluslararası yatırımcılara itfaların yapılmasını önerdi.


İsmail ÖZCAN, kentsel dönüşümün hızlanması için yabancı sermaye girişinin şart olduğunu, yatırım fonlarını Türkiye’ye çekmek için formüller üretilmesi gerektiğini söyledi. Binalar için en önemli maliyet kalemlerinden birisinin arsa olduğunu belirten ÖZCAN, üzerinde gayrimenkul geliştirilecek arsaların satılması değil, konut, işyeri satın alanlara İngiltere’deki gibi uzun dönemli kiralanması yoluna gidilmesi gerektiğini, böylelikle kilitlenme olasılığı yüksek kentsel dönüşüm sürecinin de hızlanacağını söyledi.


İngiltere’de arsaların, çoğunlukla Kraliyet Ailesi veya yakınlarının mülkiyetinde olduğunu, sadece arsa üzerinde...