24 / 04 / 2024

turyap yıldönümü kutlaması

turyap yıldönümü kutlaması

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Yıldırımı, Türkiye'nin parlayan yeni yıldızı haline getirecek geniş kapsamlı kentsel dönüşümün hayata geçirecekleri en büyük ve en önemli proje olacağını vurgulayan İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm alanlarını belirlediklerini aktardı.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Bursa Yıldırım'ın 3'te 1'i yeniden planlanacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi, 700 bin kişilik nüfuslu ilçede Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçiriyor. Belediye, ilçenin 3'te birini yeniden planlayarak dönüşüm sağlamayı hedefliyor.

Bursa Yıldırım plansız yapılaşmanın en fazla olduğu bölge!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Erhancem Öztürk bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki plansız yapılaşmayı, dönüşüme ve projeleri anlattı. İşte Öztürk'ün o yazısı....

Bursa Yıldırım, dönüşümle yeni bir vizyon kazanacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri dile getirirken, Türkiye'ye örnek olan kentsel dönüşümle birlikte, yepyeni bir vizyon kazanacaklarını belirtti.

Yıldırım kentsel dönüşümle şantiyeye dönecek!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım ilçe olarak ekibi olarak yaptıkları proje ve kentsel dönüşüm çalışmalarına vurgu yaparak, 'Allah nasip ederse Yıldırım önümüzdeki süreçte şantiyeye dönecek' dedi.

Yıldırım Duaçınarı'nda kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi, ilçenin yarınlarını şekillendirecek kentsel dönüşüm kapsamında vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Duaçınarı Mahallesi'nde 84 konut ile 12 işyeri bulunacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm süreci nasıl işliyor?

Hürriyet Bursa Gazetesi'nin köşe yazarlarından olan Namık Göz bugünkü yazısında Yıldırım'daki kentsel dönüşüm sürecinin nasıl işlediğini anlattı. İşte Namık Göz'ün o yazısı...

turyap yıldönümü kutlaması Haberi

turyap yıldönümü kutlaması

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı. %100 Türk sermayeli şirket, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinde 400 temsilcisi ile dev bir emlak zinciri haline geldi. 30 yıldır gayrimenkul sektörünün nabzını tutan TURYAP, gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle Euromoney, Capital Finance International, European Business Awards gibi uluslararası kuruluşlardan ödüller aldı; Uluslar arası Emlakçılar Birliği REALTOR’e üyeliği kabul edildi. 


30. kuruluş yıldönümünü kapsamında, 6-7-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Kıbrıs Kaya Artemis Hotel’de muhteşem bir etkinlik ile temsilcilerini ağırlıyor. Temsilciler, danışman ve çalışanlar tek çatı altında buluşuyor.


Yıldönümü kutlamasında temsilcileri bekleyen birçok ödülün yanı sıra,...