25 / 04 / 2024

Tütüncü mülkiyet sorunu

Tütüncü mülkiyet sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin yeni mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri ile buluştu. 

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Türk müteahhitler için Avusturya fırsatı!

Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturyalı şirketlerin üçüncü ülkelerdeki potansiyel projeler için Türk şirketleriyle çalışma yürütmekte istekli olduğuna dikkat çekti. Avusturyalı şirketler Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi inşaatçılarla buluştu ve projeleri görüştü...

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Yabancı mülkiyet sayısı 400 bini aştı!

Yabancı mülkiyet sayısı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Türkiye genelinde toplam yabancı mülkiyet sayısı 400 bini geçti" diye konuştu.

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kalaycıoğlu ve Emre Matgöncü ortaklığında kuruldu.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Tütüncü mülkiyet sorunu Haberi

Tütüncü mülkiyet sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin Gazi, Emek, Gündoğdu, Habibler, Hüsnü Karakaş, Sütçüler, Karşıyaka, Kuzeyyaka, Mehmet Akif Ersoy, Teomanpaşa, Yeni Mahalle ve Yeni Emek Mahalle teşkilat başkanlarını ve yönetimleri ile buluştu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 3 saat süren toplantıda Başkan Tütüncü, mahalle teşkilat başkanlarını tek tek dinledi ve sorularını cevaplandırdı.

Mahallelere doğalgaz getirilmesi talebiyle ilgili açıklamalarda bulunan Tütüncü, “20 Mahallede 70 bine yakın konuta doğalgaz götürdük. Bu yıl Barış ve Kanal Mahallerimize doğalgaz getiriyoruz. 2019’daki doğalgaz yatırımında Gündoğdu ve Kuzeyyaka Mahallelerimiz önceliğimiz olacak. Bu mahallelere 1 ya da 2 mahalle daha ekleyebiliriz” dedi.

İlçenin doğu yakasına yaptıkları en önemli icraatın emsal artışı olduğuna işaret eden Tütüncü, “Habibler, Hüsnü Karakaş, Mehmet Akif Ersoy, Sütçüler ve Baraj Mahallelerinde 2009’dan...