25 / 04 / 2024

TÜYAP Samsun mobilya fuarı

TÜYAP Samsun mobilya fuarı

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halil Savcı tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

TÜYAP Samsun mobilya fuarı Haberi

TÜYAP Samsun mobilya fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği,Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Ülke Genelinden ve Yurt dışından 20.428 Profesyonel Ziyaretçi

20 bin 428 profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı fuarda; yurt içinden gelen ziyaretçilerin bayilik ve ürün tedariki konularında ikili iş görüşmeleri ve ticari bağlantılar yapmalarının yanı sıra, perakende mağazaları ve mağaza zincirlerinde Samsun ve Karadeniz Mobilyasını tanıtmak, ürün ihracatı yapmak için önemli iş görüşmeleri ve ön protokoller yapıldı.

Mobilya sektörünün nabzı Samsun’da Attı

Bu yıl beşincisi gerçekleşen fuar ülke ekonomisine...