29 / 03 / 2024

tuzla aydoğanpark

tuzla aydoğanpark

Yüzde 45'i satılan Aydoğanpark Tuzla'da fıtness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı yer alıyor

Aydoğan İnşaat Avrupa’ya otelle girecek!

Bugüne kadar Anadolu Yakası’nda birçok başarılı projeye imza atan Aydoğan İnşaat, yeni projeleri Aydoğanpark Tuzla’yı da satışa sundu. Tuzla, Kurtköy ve Beykoz’da da arsa yatırımları bulunan firma Avrupa Yakası’nda da otel yapmayı planlıyor..

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi açıldı!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı.

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Aydoğanpark Tuzla adres bilgileri!

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğanpark Tuzla toplam 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplam 118 daireden oluşuyor. Aydoğan Tuzla adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Aydoğanpark Tuzla erken teslim edilecek!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çektiğini açıkladı. Projeden ev satın alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çekti. Projeden ev alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine değil, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da teslimler 3 ay öne çekildi!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015'de değil, Mart 2015'de kavuşacaklar.

Aydoğanpark Tuzla'da son 5 ay! Metrekaresi 3 bin 500 lira!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015’de değil, Mart 2015’de kavuşacaklar.

tuzla aydoğanpark Haberi

tuzla aydoğanpark


2013'ün son ayında temelleri atılan Aydoğanpark Tuzla'nın 2 ay gibi bir sürede yüzde 45'i satıldı. Aydoğan İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği Aydoğanpark Tuzla projesi toplamda 6 blokta 118 daireden oluşuyor. 


Aydoğanpark Tuzla için Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Aydoğanpark Tuzla projemizle, mahalle hayatmı yeniden canlandırmaya devam ediyoruz. Dürüstlük, güven ve kalite anlayışımızla çıktığımız bu yolda, yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede projemizin yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdik. Bu yoğun ilgi ve firmamıza duyulan güven için tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 


Aydoğanpark Tuzla'da fıtness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı yer...