18 / 04 / 2024

tuzla belediyesi arsa ihalesi

tuzla belediyesi arsa ihalesi

Tuzla Belediyesi, toplu işyeri ve depolama alanı imarlı 5 arsasını 10 Nisan 2018’de kapalı teklif usulü ile satışa sunacak. 

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Bakır Sokak'ta yer alan 8 bin 400 metrekare yüzölçümlü arsasını satıyor. İhale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Tuzla Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 825 bin 443 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi'ndeki yer alan konut imarlı arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 14 Aralık'ta gerçekleşecek..

Tuzla Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut Alanı + Su Havzası imarlı arsanın satış bedeli 4 milyon 187 bin 7 TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi 5.7 milyon TL'lik arsa ihalesi 25 Ekim'de!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut Alanı + Su Havzası imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 709 bin 555 TL olarak belirlendi. İhale tarihi 25 Ekim 2016 tarihine ertelendi.

Tuzla Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut Alanı + Su Havzası imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 709 bin 555 TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 parsel!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Aydınlı Mahallesi'nde bulunan 13 parseli satışa çıkardı. İhalesi 4 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 684 bin 716 TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı tarafından Mimar Sinan ve Tepeören mahallelerinde bulunan 3 arsa 3 milyon 171 bin 370,55 TL'ye 17 Mart 2015 Salı günü ihale edilecek.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Tuzla Belediyesi 67.1 milyon TL'ye konut imarlı 2 arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Tuzla'da 233 metrekarelik konut imarlı arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 233 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Tuzla İçmeler'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı! Tuzla'da 4 adet arsa satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul Tuzla'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

İBB Tuzla'da arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

İstanbul Tuzla'da 563 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 3 arsa! Arsa alacaklara fırsat!

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 563 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tuzla Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Tuzla Aydınlı'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi 31.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'da yer alan akaryakıt alanı imarlı satışa çıkardı.

Tuzla Belediyesi 122.9 milyon TL'ye 2 arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'da yer alan 2 adet arsayı toplam 122 milyon 915 bin 655 TL bedelle satışa çıkardı.

tuzla belediyesi arsa ihalesi Haberi

tuzla belediyesi arsa ihalesi

İstanbul’da konut alanlarının içinde kalan ve çıkış noktası arayan, aradığı nitelikte arsalar bulmakta zorlanan sanayi siteleri, kooperatifler ve küçük işyerlerinden oluşan sitelerin ihaleye ilgi göstermesi bekleniyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tuzla Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM Otoyolu Orhanlı Gişeleri’ne 5 dakikalık mesafede yer alan 5 arsasını satışa çıkarıyor. 

İmar ve mülkiyet sorunu bulunmayan, tam hisseli 4.376, 12.639, 15.619, 17.178 ve 20.466 metrekare ölçülerine sahip arsalar, 10 Nisan 2018’de Tuzla Belediyesi Encümen Salonu’nda kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılacak. Toplu İşyeri ve Depolama Alanı imarına sahip olan arsalar, bölgenin planlı gelişimi, kolay ulaşımı ve gelişmeye açık yönüyle özellikle şehir merkezindeki kooperatiflerin, küçük ve orta ölçekli işyeri sitelerinin imdadına yetişme özelliği taşıyor.