23 / 04 / 2024

Tuzla kayalar kimya fabrikası

Tuzla kayalar kimya fabrikası

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lütfi Batkitar İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Devrezler İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devrezler İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Devrez tarafından kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Teksanlar İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksanlar İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Mecit Altun tarafından kuruldu.

Asy Polymeks Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy Polymeks Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da Nuri Kızıltepe tarafından kuruldu.

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Meşe tarafından kuruldu.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Tekeş tarafından kuruldu.

Tuzla kayalar kimya fabrikası Haberi

Tuzla kayalar kimya fabrikası

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kayalar Kimya fabrikasından iki yıl önce de yangın meydana gelmiş, tesis kullanılamaz hale gelmişti. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.


Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Bölgeye, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu'dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Fabrika'daki çalışanlar tahliye edilirken, yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.


İki yıl önce de yangının meydana geldiği Kayalar Kimya Fabrikası’nda çıkan yangın, hammaddelerin bulunduğu bölümde devam ediyor. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrika içerisinde ve dışardan müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Fabrikadaki yangının sebebi henüz belirlenemedi.


Kayalar Kimya, İstanbul...