19 / 04 / 2024

Tuzla marinası

Tuzla marinası

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından 3. büyük marinası olan Tuzla Marina 2015'te açılıyor. Marinada AVM, temapark ve otel de yer alacak, 3 bin kişiye iş sağlanacak.

Tuzla Marina hizmet vermeye başladı!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın "vizyon projesi" dediği Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada eşi olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açtı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada örneği olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Viaport Tuzla Marina ne zaman açılıyor?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina,alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla 29 Mayıs’ta hizmet vermeye başlıyor.

Tuzla Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla 29 Mayıs’ta hizmet vermeye başlıyor...

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Tuzla Viaport Marina gün sayıyor!

Türkiye'nin yeni marinası Viaport Marina, bu ay içerisinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tuzla'da inşa edilen ve 750 yat kapasitesine sahip olacak marinada, alışveriş adası, roller coasterlan ile 35 oyuncak ünitesi ve tema parkı bulunacak.

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor!

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor. Tuzla Marina, Mart 2015'te hizmete açılacak. Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina'da 2.000 Tuzlalı istihdam edilecek.

Tuzla Marina 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina, Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olacak...

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Türkiye'nin en büyük 3'üncü marinası Tuzla'ya yapılıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 185 bin metrekareye yayılan marinada 840 yat parkı ve 200 kapasiteli balıkçı barınağının yanında alışveriş alanlarından restoranlara ve eğlence parklarına kadar bir çok farklı bölümün yer alacağını söyledi.

Tuzla Marina 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Türkiye 'nin yat kapasitesi bakımından en büyük üçüncü marinası Tuzla Marina 'da yapılıyor. Tuzla Marina'da AVM, tema park ve otel konsepti aynı çatı altında sunalaca

Türkiye'nin en büyük üçüncü marinası Tuzla'ya geliyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından 3. büyük marinası olan Tuzla Marina 2015'te açılıyor. Marinada AVM, temapark ve otel de yer alacak, 3 bin kişiye iş sağlanacak.

Tuzla marinası Haberi

Tuzla marinası

Marinayı Tuzla Belediyesi’nin yaptığını açıklayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ihale dosyasında şart koştuğu çalışanların Tuzla’dan olması maddesiyle, yaklaşık 3 bin Tuzlalı’ya farklı iş kollarında istihdam sağlayacaklarını belirtti. Yazıcı, 185 bin metrekareye yayılan marinada 840 yat parkı ve 200 kapasiteli balıkçı barınağının yanında alışveriş alanlarından restoranlara ve eğlence parklarına kadar bir çok farklı bölümün yer alacağını söyledi.


Yıllık 25 milyon ziyaretçi beklenilen Tuzla Marina’nın bölgenin çehresini değiştireceğini anlatan Yazıcı, "Tuzla’da kent mirasına kazandırılabilecek en güzel eserlerden birisini hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Marina, denizcilik sektöründe her türlü imkana sahip olan Tuzla’nın her alanda ilerlemesine katkı sağlayacak. Mart 2015’te Tuzla Marina’nın hizmete açılmasıyla Tuzla, dünya çapında tanınan, bilinen ve dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayacak bir şehir olacak" şeklinde konuştu.   


Yakıt ikmali, bakım...