29 / 03 / 2024

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılıyor

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılıyor

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkiye’nin depremle büyük imtihanı!

Maden Yüksek Mühendisi Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İ şte Kahriman’ın makalesi...

Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Tuzla İlçesi, Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Tuzla Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 5 Ağustos 2019 tasdik tarihli nazım imar planı değişikliği askıda...

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Piri Reis Üniversitesi imar barışı konferansı yarın!

Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı'nca düzenlenen imar barışı konferansı yarın saat 14:30-16:30 saatleri arasında Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. 

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılıyor Haberi

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılıyor

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.


Tuzla’da 50.000 metrekare alana sahip, 250 yatak kapasiteli, içerisinde 10 ameliyathane ve 47 erişkin ve yoğun bakım ünitesi, IVF ünitesi, invaziv radyoloji ünitesi, poliklinikler ve kliniklerin yer aldığı Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi, bugün Tuzla'da...