25 / 04 / 2024

tuzla viaport marin maliyeti

tuzla viaport marin maliyeti

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri!

9 farklı tipte daire çeşidi bulunan proje 4 blokta 155 konuttan oluşuyor. Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri kapsamında yapımı süren Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Darıca Es'Marin Konakları satış ofisi!

Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunan projenin yüzde 65'lik alan yeşile ayrılıyor. Darıca Es'Marin Konakları satış ofisi telefon numarası 0262 644 14 47 olarak belirlendi.

Es'Marin Konakları ne zaman teslim?

Kanıt Yapı tarafından Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda hayata geçirilen Es'Marin Konakları ne zaman teslim? Projede yer alan 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.

Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi!

Toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yükselen projede daire alanları 76 metrekareden başlıyor. Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

tuzla viaport marin maliyeti Haberi

tuzla viaport marin maliyeti


VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak.


650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak.


TUZLA Belediyesi tarafından yaptırılacak marinanın ihalesini 120 milyon 750 bin liralık teklifle kazanan Via Properties çalışmalarını hızlandırdı.