26 / 04 / 2024

Tuzla yatırım

Tuzla yatırım

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın projelerinden ve yatırımlarından bahsetti. İşte o haber...

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Pekcan tarafından kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Gbl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gbl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Tuzla’da  2 milyon 844 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlhan Göbülük tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Tuzla, yatırımcıların yakın markajında!

Mega kent İstanbul’un sayfiye alanları arasında bir klasik olarak yer alan Tuzla, gelişen ulaşım ağı, yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındıran prestijli yatırım alanlarıyla yatırımcı taleplerini yukarıya taşımaya devam ediyor.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sude Örs tarafından kuruldu.

Tuzla yatırım Haberi

Tuzla yatırım

İstanbul’un 8 organize sanayi bölgesinin 5’i Tuzla’da. Türkiye’nin en büyük tersaneleri de Tuzla’da. Ve Tuzla artık sanayisiyle anılıyor. Oysa Tuzla bir zamanlar İstanbulluların yazlığıydı. Eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel yaz dönemi çalışmalarını oradaki evinde yürütürdü.




Bu durumdan Tuzlalılar memnun değil tabii ki. Bu algının değişmesini istiyorlar. Bunun için de Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın projeleri var.Yazıcı, bölgenin sanayi algısını değiştirecek yatırımlardan birini marina ve Viaport alışveriş merkezi olarak anlatıyor. 750 yatın bağlanabileceği marinanın yapılmasıyla bölgenin çekim gücünün arttığını söylüyor. Kentsel dönüşümün devam ettiğini ancak deniz kıyısında villaların olduğu bölgede imar değişikliğine kesinlikle izin vermediklerini anlatıyor. “Amacımız Tuzla’yı eskiden olduğu gibi tatil merkezi...