26 / 04 / 2024

uçak bilet fiyatları

uçak bilet fiyatları

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte otobüs ve uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Peki otobüs ve uçak bileti fiyatları ne kadar? İşte THY, Pegasus, Metro, Kamilkoç bilet fiyat listesi...

THY bilet fiyatlarını düşürecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, petrol fiyatlarının uçak biletlerini de etkileyeceğini belirterek, “Petrol fiyatlarının düşmesiyle havayolunun gideri yüzde 10 düşmüş olacak. Tabi ki bizim bilet fiyatlarımızda düşecek” dedi.

Uçak biletleri ucuzluyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından imzalanan asker ve sivil ayrımı gözetilmeden Türk Hava Sahası’nın esnek kullanımına imkan tanıyan yönetmelik yürürlüğe girdi.

Teşvik alan havayolu şirketi yüsek fiyattan bilet satamayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), uçuş gerçekleştirilmeyen şehirlere sefer düzenlenmesi amacıyla başlattığı teşvik uygulamasını 2014 yılında da devam ettirme kararı aldı....

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

uçak bilet fiyatları Haberi

uçak bilet fiyatları

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla vatandaşlar tatil beldelerine gitme planı yapmaya başladı. Bilet almak için harekete geçenler bilet fiyatlarındaki artışlarla adeta şoke oluyor. Otoyol ücretlerine gelen zam, küreselde artan bizde de katlanarak etkili olan akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş gibi etkenlerle artan ulaşım maliyetleri bilet fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Özellikle yaz mevsimine hazırlandığımız şu dönemde yolculukların artması beklenirken, sektör temsilcileri fiyatlarda yükselişin süreceğini kaydediyor. 

Bloomberg HT’nin haberine göre, Obilet CEO’su Yiğit Gürocak, otobüs biletleri fiyatlarında geçen bayram döneminde yüzde 150’ye varan artış olduğunu söylerken, verilere göre, Ramazan Bayramı'nda bir önceki bayram dönemine göre, otobüs bilet satışlarının en çok arttığı şehirler Erzincan, Batman, Diyarbakır, Maraş ve Elazığ olurken, uçakta ise Kıbrıs (Lefkoşa), Diyarbakır, Hatay, Iğdır...