25 / 04 / 2024

üçkuyular avm

üçkuyular avm

İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte ‘İstinye Park’ yapmak istiyor. atırım gerçekleşirse Doğuş yatırımlarının İzmir miladı olacak

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı!

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri alanına AVM yapılacak!

Bakan Yıldırım, Üçkuyular'da yeni pazaryerinin Balçova Viyadükleri'nin altında kurulmasını talep edep pazarcıların isteğine olumlu cevap verdi. Mevcut pazaryerinin bulunduğu alan AVM olacak.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri'nin nereye taşınacağı konusu tartışıldı!

İzmir'de yaklaşık 30 bin kişiye hizmet veren, 750 esnafın ekmek yediği Üçkuyular Pazaryeri, AVM inşaatı nedeniyle taşınacak. Bu nedenle Fahrettin Altay Meydanı'ndaki pazaryeri için yer arayışı sürüyor.

İzmir’de AVM sayısı 22’ye ulaştı!

Üçkuyular, Alsancak, Bayraklı ve Karşıyaka’da da yeni AVM yatırımları, ilk harç için gün sayıyor. Teknoloji marketleri de birçok noktada hizmet veriyor.

İzmir'e 14 yeni AVM geliyor!

Üçkuyular'dan, Mavişehir'e kadar kentin dört bir yanında yapılacak 14 yeni AVM 30 bin kişiye doğrudan iş imkanı sağlayacak. AVM sayısı 28'den 42'ye yükselecek. AVM yatırımlarının 5.5 milyar liraya malolması bekleniyor.

İzmir İstinye Park AVM'nin ÇED süreci başladı!

Doğuş Holding'in Üçkuyular'da kuracağı AVM için ÇED süreci başladı. İzmir Valiliği'nin onay verdiği proje ile Üçkuyular'a 301 bin metrekare büyüklüğünde AVM ile 211 odalı otel yapılacak.

Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi!

Türköz, İttifak Oliv Yapı'nın proje alanına inşa etmeyi plandığı Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi

Vahit İpekçi: Cevahir'den büyük AVM açılmayacak

Cevahir AVM Genel Müdürü Vahit İpekçi'ye göre, kent içinde hiçbir zaman daha büyüğü açılmayacak

Kanyon AVM ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor!

Sabanur Kıraç bugünkü yazısında Kanyon AVM'nin ünlülerin gözdesi olmaya devam ettiğinden söz ediyor

Deposite Outlet AVM'de Papatyalı Günler başlıyor

Deposite Outlet AVM'de 19 Kasım'dan itibaren kadınlar için 'Papatyalı Günler' başlıyor

Malatyapark AVM açıldı!

Malatyapark AVM'nin açılışı Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti

AVM'ler değişimin kahramanı oldu!

2002'de ülke genelinde 300 bin metrekare büyüklüğünde AVM varken bu rakam 1.5 milyon metrekareye ulaştı

üçkuyular avm Haberi

üçkuyular avm


İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte ‘İstinye Park’ yapmak istiyor. Yatırım gerçekleşirse Doğuş yatırımlarının İzmir miladı olacak! Ancak satışa karşı çıkan bazı meclis üyeleri idare mahkemesine başvurdu.


Son yıllarda İzmir yatırımcıların gözdesi olmaya başladı. Bayraklı bölgesinde gökdelenler boy gösterirken bir yılda açılan otellerin sayısı 20’yi buldu...Yatırımlardaki hareketlilik lüks mağazacılık taleplerini arttırırken bu alanda ilk adımı Doğuş ve Orjin Grup ortaklığı ile İstanbul’da gerçekleşen İstinye Park atmak istedi. Yatırım için arazi arayışına geçen iki grubun ortak şirketi Orta Gayrimenkul AŞ. alışveriş merkezlerinin yoğun olarak yer aldığı Üçkuyular semtini seçti. Çeşitli kurum ve kişilere ait arazileri satın almaya başlayan şirket son olarak sıra Konak belediyesi sınırlarındaki benzin...