24 / 04 / 2024

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacağı belirtildi. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

Bandırma Kapalı Pazaryeri'nde peyzaj çalışmaları başlayacak!

Bandırma Kapalı Pazaryeri Projesi'nin aynı zamanda bir yaşam merkezine dönüşmesini isteniyor. Önümüzdeki günlerde de pazarcı esnafı temsilcileriyle bir araya gelinerek yerleşimle ilgili görüşmeler yapılacak.

Bilecik Pazaryeri'nde otogar çalışmaları incelendi!

Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye meclis üyeleriyle otogar çalışmalarını inceledi. Başkan Yalçın ve belediye meclis üyeleri, bu çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirttiler.

Bilecik Pazaryeri OSB'de çalışmalar başladı!

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, kentte faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Özdel Pazaryeri OSB'nin revizyon imar planına göre altyapı projelendirme çalışmalarının başladığını belirtti.

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı!

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır!

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacağı belirtildi. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri nereye taşınacak?

İzmir Haber Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Gülseren E. Yeniçay bugünkü yazısında Üçkuyular Pazaryeri'nin taşınmasını ele aldı. İşte Gülseren Yeniçay'ın o yazısı...

İzmir Üçkuyular Pazaryeri alanına AVM yapılacak!

Bakan Yıldırım, Üçkuyular'da yeni pazaryerinin Balçova Viyadükleri'nin altında kurulmasını talep edep pazarcıların isteğine olumlu cevap verdi. Mevcut pazaryerinin bulunduğu alan AVM olacak.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri'nin nereye taşınacağı konusu tartışıldı!

İzmir'de yaklaşık 30 bin kişiye hizmet veren, 750 esnafın ekmek yediği Üçkuyular Pazaryeri, AVM inşaatı nedeniyle taşınacak. Bu nedenle Fahrettin Altay Meydanı'ndaki pazaryeri için yer arayışı sürüyor.

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri'nin temeli atılıyor!

Başkan Ergün Turgutlu Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin temelini bir ay içerisinde atmayı düşündüklerini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır Haberi

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacak. Belediye viyadük altını düzenlerken Karayolları yol ve yaya güvenliğini sağlayacak tedbirleri alacak. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.


İzmir’de yaklaşık 30 bin kişinin alışveriş yaptığı, 870 esnafın tezgah açtığı Üçkuyular Pazaryeri, AVM inşaatı nedeniyle Balçova viyadüklerinin altına taşınacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve Pazarcılar Odası Başkanı Hamdi Erişen ile görüşerek, viyüdük altlarını pazarcılara tahsis etti. Önümüzdeki hafta Pazarcılar Odası, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü protokol imzalayacak. Pazarcılar, daha küçük olan yerde kimsenin mağdur olmaması için tezgahlarını küçültme yoluna giderken belediyeden de buna karşılık haftanın iki günü pazaryeri kurulmasını...