29 / 03 / 2024

uçmakdere imar planı

uçmakdere imar planı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi tarafından ihalesi yaptırılan Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi "Koruma Amaçlı İmar Planı" çalışmalarının başladığı belirtildi.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

Cargill’in imar planına 11 yıl sonra iptal kararı!

Amerikan Cargill firmasının Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde hukuksuz bir şekilde kurduğu fabrikanın uygulama imar planı, 11 yıl sonra iptal edildi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

uçmakdere imar planı Haberi

uçmakdere imar planı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi tarafından ihalesi yaptırılan Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi "Koruma Amaçlı İmar Planı" çalışmalarının başladığı belirtildi.


Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında yapılacak çalışmaların ihalesini alan firmanın yönetim kurulu başkanı Ahmet Özdal ile proje danışmanı Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Oya Akın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ederek çalışma hakkında bilgi verdi.


Çalışma ağustos ayı içerisinde tamamlanarak, Uçmakdere Mahallesinde tescillenen 52 tarihi köy binası restore edilecek.



Avrupa...