24 / 04 / 2024

Üçüncü dalga ofis kültürü Kolektif House

Üçüncü dalga ofis kültürü Kolektif House

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

İstanbul'da ofis boşlukları azalıyor, yeni stok eklenmiyor! 

İstanbul Ofis Pazarı’nın 2023 dördüncü çeyrek dönemi verilerine göre, Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan bölgelerdeki A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 13,2, B sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı ise yüzde 9,2 oldu.

Altında ters dalga! Yükseliş sırası altına geçti! Herkes hemen bu rakamlara baksın! 26 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Uzun zamandır düşen altında 26 Ekim 2022 ters dalga görülüyor. Herkes güncel altın fiyatlarına baksın! İşte 26 Ekim 2022 altın fiyatları. 

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

Ofis pazarı sil baştan değişiyor!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun 6'ncı toplantısı gerçekleştirildi. toplantıda, ofis alanlarında pandeminin de etkisiyle hızlanan değişim konuşuldu.

Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi?

‘GYODER Çözüm Platformu’nun altıncı toplantısı, Alkaş iş birliği ile ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında Digital Network Alkaş platformunda online olarak yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...

İstanbul'un en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2020 Raporu yayımlandı. Rapora göre; İstanbul'da 2020 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının 30 ABD Doları/metrekare/ay (yaklaşık 236 TL/metrekare/ay) olduğu belirlendi.

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekare!

Pamir&Soyuer 2019 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2019 dördüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekare olarak değişmedi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

Ofis kiralamaları yüzde 62 arttı!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri Raporu gayrimenkul sektöründe ilginç verileri ortaya koydu. Rapora göre, 2019 yılının 3'ncü çeyreğinde 2018'e göre ofis kiralamaları yüzde 62,05 oranında arttı...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer 2019 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2019 üçüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekareye ulaştı.

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Üçüncü dalga ofis kültürü Kolektif House Haberi

Üçüncü dalga ofis kültürü Kolektif House

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”


Ahmet Onur, Civan Orhan ve Arda Yiğithan Orhan’ın kurdukları Kolektif House, 4. Levent Sanayi’deki ve Şişhane’deki adreslerinde birbirinden ilham alıp ortak projeler geliştirebilecek kişi ve şirketlere hem açık hem özel ofis alanları sunuyor. Üyelerine verdiği ofis, çay-kahve servisi, internet erişimi, temizlik, güvenlik gibi hizmetler haricinde Kolektif House Sanayi’de herkese açık etkinlikler de düzenleniyor. Kolektif Brunch, Kolektif Jammin’, Kolektif Explore, Kolektif Talks ayda bir gerçekleşen bu etkinliklerden... Kurucu ortaklardan 25 yaşındaki Ahmet Onur “Yeni ofis anlayışı konsepti altında en yaratıcı girişim, freelancer ve butik şirketlerin en çok tercih edilen mekanı Kolektif House olacak” diyor....