29 / 03 / 2024

üçüncü Demiryolu Fuarı nerede

üçüncü Demiryolu Fuarı nerede

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın (Eurasia Rail) 6 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılacağını bildirdi...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yabancıya 50 bin konut satışı hedefi!

13'üncü Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'nde konuşan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, ''2019 yılında yabancıya 50 bin konut satabiliriz'' diye konuştu.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOB'da sergiledi!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Tepe Home herkesi İSMOB'da yeni ile buluşturacak!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İsmob, 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek için 12. Kez kapılarını açıyor.

MOSDER’in ev sahipliği yaptığı İSMOB'a sayılı günler kaldı!

TÜYAP'ta yapılacak dünyanın en büyük üçüncü mobilya fuarı için MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “200’den fazla marka binlerce ürün sergileyecek. İhracatın yüzde 30’unu bu fuarda yapıyoruz. 150 bin ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

23'üncü YAPEX Fuarı bugün başlıyor!

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması'nın ödül töreni, YAPEX'te gerçekleşecek.

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.

Bayim Olur Musun Fuarı kendi alanında rekor kırdı!

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' kendi alanında rekorlara imza attı. 2014'te fuara 277'si yerli 23'ü yabancı 300 firma katılırken rakamlar bu yıl 330'u yerli, 35'i yabancı 365'e ulaştı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

üçüncü Demiryolu Fuarı nerede Haberi

üçüncü Demiryolu Fuarı nerede

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın (Eurasia Rail) 6 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılacağını bildirdi. 


TCDD'den yapılan yazılı açıklamaya göre istanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından açılacak. Fuar'ın ilki 2011 yılında Ankara'da, ikincisi 2012'de istanbul'da yapılan fuara 2013 yılında aralarında Almanya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti ve Polonya olmak üzere 25 ülkeden 286 firma katıldı. Bu yıl 6-8 Mart tarihleri arasında 4.sü düzenlenen fuarda 25 ülkeden 300'ün üzerinde firma, sektördeki son teknolojileri sergileyecek. 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının, resmi katılımcı ve destekleyicisi olduğu fuarda, TCDD ve bağlı ortaklıkları olan TÜVASAŞ (Türkiye Vagon Sanayi...