25 / 04 / 2024

üçüncü havalimanı nerede

üçüncü havalimanı nerede

Türk Hava Yolları (THY), Üçüncü Havalimanı'na taşınması kapsamında yapacağı yatırımlarda kullanmak için 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası kredi için bankalarla anlaşma sağladı.

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

İstanbul'un yeni havalimanına dev fuar alanı yapılacak!

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla İstanbul lider konuma gelecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının İstanbul'u lider konuma getireceğini söyleyerek, 'İstanbul'a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek, dedi.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

3. havalimanı da davalık oldu!

3. havalimanı da davalık oldu. Mimar ve mühendisler, AKP'nin mega projelerinin Marmara bölgesinde dünya tarihinde eşi görülmemiş bir doğa ve çevre katliamına sebep olduğuna dikkat çektiler.

3. Havalimanı nerede?

İstanbul Grand Airport (İGA) Havalimanı İşletme A.Ş tarafından yapılan 3. Havalimanı projesi nerede yer alıyor? 150 milyon yolcunun hedeflendiği 3. Havalimanı projesine ulaşım nasıl olacak?

Üçüncü havalimanı ilk eskiz çalışması yayınlandı!

90 milyar liraya mal olacak İstanbul'un 3'üncü Havalimanı'nı Norveçli Nordic Office önderliğindeki 4 mimarlık şirketi çizecek. Projenin ilk eskiz çalışmasını Nordic Office'in CEO'su Gudmund Stokke, internet sitesinde yayımladı...

Üçüncü Havalimanı, Çatalca'daki arsa fiyatlarını yüzde 129 artırdı!

Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşakta inşa edilecek olan üçüncü havalimanı Arnavutköy, Eyüp ve Çatalca’daki satılık arsa ve konut fiyatlarında artışa sebep oldu

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

TU’M, Üçüncü havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip. Üçüncü havalimanının 30 bin metrekarelik dev yeme-içme alanı ihalesi haftaya yapılacak

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

Üçüncü havalimanı kar edecek mi?

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarlarından Murat Muratoğlu bugünkü yazısında üçüncü havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Murat Muratoğlu'nun o yazısı...

3'ncü havalimanının sahibi ortaya çıktı!

Ruznameci İbrahim Ağa’nın torunu olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Selahattin Çalışır “3’üncü Havalimanı’nın yeri benim” diyerek dava açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un yarısının kendisinin olduğunu iddia eden Çalışır, 60 yıldır dava üstüne dava açıyor.

3’üncü Havalimanı inşaatında yerli malzeme ağırlıklı olmalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, projelerde yerli üretime öncelik verilmesini istedi. Bahçıvan, 3’üncü Havalimanı inşaatında kullanılacak malzemelerin ’yerli üretimle’ gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

3'üncü Havalimanı için 3.3 milyar liralık teşvik!

Kasımda 8.7 milyar liralık yatırım öngören 332 proje teşvik belgesine bağlanırken, en yüksek tutarlı teşvik 3 milyar 362 milyon lirayla İstanbul 3'üncü Havalimanı inşaatına...

Üçüncü Havalimanı'na 600 şoför alınacak!

Üçüncü Havalimanı projesinde hafriyat işleri yapan şirketlerden Orkun Group, 600 şoför alınacağını duyurdu. İlanda, verilecek maaş için 'dolgun ücret' ifadesi kullanıldı.

üçüncü havalimanı nerede Haberi

üçüncü havalimanı nerede

Türk Hava Yolları'nin yeni havalimanına taşınması ve yapacağı yatırımlarla ilgili gerekli kredi için bankalarla görüşmelerine devam ediyor. Konuya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, THY bankalarla imza aşamasında. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İş Bankası, Yapı Kredi, Alternatifbank ve Ziraat Katılım'ın finansman sağlayacak yerli bankalar arasında olduğu belirtildi. Konu ile ilgili anlaşmanın Temmuz'da sonuçlanması planlanıyor.

Haber kaynağı ''IGA sadece havalimanını yapıyor. THY yeni havalimanına binalar, müşteri satış ofisleri, taşıma bantları gibi yatırımları kendisi yapacak ve bunlar için finansman gerekiyor'' açıklamalarında bulundu.

Bir başka kaynak ise anlaşmaların Temmuz ayında biteceğini belirterek, "Bankalarla yapılacak kredi sözleşmeleri bitmek üzere. Temmuz ayında anlaşmanın sonuçlanması beklenebilir. Sağlanan finansman 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında olabilir." dedi.

29 Ekim'de açılacak 3. Havalimanı'nın toplam yatırım bedeli 10.20 milyar...