28 / 03 / 2024

üçüncü istanbul projesi teslim tarihi

üçüncü istanbul projesi teslim tarihi

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi. 3. İstanbul Evleri konut fiyatları ne kadar?

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Üçüncü İstanbul Başakşehir ev fiyatları!

Temmuz 2019'da tamamlanması hedeflenen Üçüncü İstanbul Başakşehir projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir ev fiyatları 514 bin TL'den başlıyor.

Üçüncü İstanbul Projesi 2017 fiyat tablosu!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Üçüncü İstanbul projesinde konutların yanı sıra mağaza ve çarşı dükkanlar da yer alıyor. Projede daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire!

116 bin metrekare alanda yükselen 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin TL’den başlıyor.

Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Üçüncü İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi 2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Üçüncü İstanbul Asaf İş Adi Ortaklığı Projesi!

Üçüncü İstanbul Asaf İş Adi Ortaklığı Projesi için yakında ön talep süreci başlayacak. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Üçüncü havalimanı dünyanın en akıllıca projesi!

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil, Türkiye haricinde Avrupa'da yeni havalimanı yapılmadığını belirterek, "Üçüncü havalimanı projesi dünyadaki en dahice, akıllıca proje" dedi.

Tekfen Hep İstanbul projesi satılık!

34 bin 128 metrekaresi yeşil alan için ayrılan Tekfen Hep İstanbul projesi satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

üçüncü istanbul projesi teslim tarihi Haberi

üçüncü istanbul projesi teslim tarihi

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan 3.İstanbul projesi toplam 1.203 daire ve 212 ticari birimden oluşuyor. Projedeki konutların Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


3. İstanbul Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri mevcut. 116 bin metrekare alana sahip 3. İstanbul  projesi İstanbul Başakşehir'de yer alıyor. 


3.İstanbul Başakşehir ödemelerine göre, yüzde 5 peşinat verildikten sonra vade farksız 60 ay, yüzde 0,45 faizle de 120 ay taksitli ödeme seçenekleri bulunuyor. 


3.İstanbul Başakşehir projesinde, çocuk oyun alanı, spor alanı, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness, sauna, kapalı otopark gibi hizmetler sunuluyor. 


3. İstanbul Evleri konut fiyatları ne kadar?


2+1'ler 514 bin TL - 769 bin TL     

3+1'ler 730 bin TL - 949 bin TL 

4+1'ler 985...