29 / 03 / 2024

üçüncü konut yöneticileri konferansı

üçüncü konut yöneticileri konferansı

Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı ’ nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’ da gerçekleştirdi...

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

11 kentte 180 bin konut yükseliyor: Yıl sonu hedefi 319 bin adet konut!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra barınma ihtiyacı için devlet harekete geçti. Bu kapsamda depremden etkilenen 11 ilde 180 bin konut ve köy evinin yapımı devam ederken, yıl sonuna kadar depremzedelere 319 bin konutun teslim edilmesi hedefleniyor.

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Konut sitesi yöneticileri için mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu geliyor! 

Tesis yönetimi sektörü, konut sitesi yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesini bulundurarak faaliyette bulunması için ortak hareket etme kararı aldı.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında 2 bin konut yıkıldı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 186'ncı defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'ndeki Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 186'ncı defa yıktı...

üçüncü konut yöneticileri konferansı Haberi

üçüncü konut yöneticileri konferansı

Isı yalıtımı sektörünün en önemli aşaması olan uygulama alanında, son 4 yıldır üst üste kazandığı ödüllerle liderliğini tartışmasız bir şekilde sürdüren ve bir Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı’nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’da gerçekleştirdi.


Uygulama sektörüne getirdiği hizmet kalitesi ve yenilikçi anlayış ile 2008 yılında kurulan ve 2014 tarihinden itibaren 65 teknik personeli, 480 yalıtım ustası ile sektörde çözüm ve güven arayışı içinde olan tüketicilerin ilk tercihi haline gelen GNYAPI, gerçekleştirdiği bu konferansta katılımcılara mantolama sürecinde ihtiyaç duyacakları birçok ürün ve uygulamayı bir arada sunarak hedefine ulaştı.


Konferans katılımcılarının mantolama ile ilgili sorularına cevap bulmaları ve uygulama sürecinin başından sonuna gereksinim duyacakları tüm çözüm ortaklarına bir arada ulaşmaları amaçlanan...