27 / 04 / 2024

uçuz konutlar

uçuz konutlar

Yeni projelerde uygun fiyatları görenler Beylikdüzü'ne mutlaka uğruyor. İstanbul'da ev arayanların hem lüksü hem de ucuzluğu bir arada yakalayabildiği çiçeği burnunda ilçe, gelecek için de büyük potansiyel taşıyor

Kırsal mahallelerde emlak vergisi sorunu! Vatandaşlar emlak vergisinden muaf mı?

Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların emlak vergisinden muaf olup olmadığı tartışılıyor. Arazinin emlak vergisinden muaf olduğu ancak konutların olmadığı söylense de vatandaşların kafasındaki soru işareti bitmiyor. Peki, kırsal mahalleler emlak vergisinden muaf mı, değil mi? İşte detaylar...

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

Bitola Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitola Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Yamanevler teslime hazırlanıyor!

Artaş İnşaat, geniş ve ferah kullanım alanları olan, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu Avrupa Konutları Yamanevler'i, sahiplerine erken teslim etmeyi planlıyor...

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global hizmet vermeye başladı!

Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global Gayrimenkul Danışmanlık ve Proje Geliştirme faaliyetlerine başladı.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Uğuz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğuz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uğuz tarafından kuruldu. 

Oguz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oguz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Hakkı Uğuz tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

uçuz konutlar Haberi

uçuz konutlar

Kooperatiflere tahsis edilen alanlarda toplu konutların yükselmesiyle gündeme gelen Beylikdüzü, 2000'li yıllarda yapılaşmasına tam gaz devam etti ve son 5 yılın gözdesi oldu. Yerli ve yabancı pek çok şirketin önemli konut projelerine imza attığı bölge, Yakuplu ve Gürpınar'ın da katılımıyla martta İstanbul'un yeni ilçeleri arasına katıldı. Tek bir şirketin 10 bin konut üretebildiği ve krizin bile satışları tamamen durduramadığı bölgenin en çekici özelliği ise uygun fiyatlar. Yeni lüks dairelerin büyüklüğüne göre 80 bin-350 bin TL arasında alıcı bulduğu bölgenin şehir merkezine uzak olması, tüketici açısından fiyatları düşüren bir avantaja dönüşüyor.

NÜFUS 500 BİNE ULAŞIR
İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkan Yardımcısı Nizamettin Aşa da, Beylikdüzü'nü "Hem lüksün hem ucuzluğun buluştuğu yer" olarak nitelendiriyor. Aşa, bölgenin artık sayfiye özelliğinden çıktığını, sosyal alanları,...