24 / 04 / 2024

ucuz

ucuz

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

En ekonomik beyaz eşyalar burada! Trendyol 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Trendyol’dan beyaz eşya kategorisinde yaptığı indirimlerle tüketicinin cebini düşünmeye devam ediyor. Site son olarak beyaz eşya grubunda pek çok ekonomik ürünü tüketiciye sunuyor. İşte ucuz beyaz eşyalar..

BİM’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! BİM 30 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM market yeni aktüel ürünlerin yer aldığı 30 Eylül Cuma kataloğunu yayınladı. Bu hafta da geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi da yeni katalogda çeşit çeşit çeyizlik ürünler yer alıyor. İşte BİM 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tüm evinizi BİM’den yenileceksiniz! Yeni katalogda yok yok.. BİM 9 Eylül fiyat listesi..

BİM market yeni haftaya yepyeni ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınlayarak başladı. Pek çok farklı ürünlerin yer aldığı katalog 9 Eylül Cuma gününden itibaren geçerli olacak.

En ucuz kırtasiye ürünleri burada! Okullar açılmadan mutlaka uğrayın… A101 8 Eylül fiyat listesi..

A101 marketler her hafta yeni ürünlerin yer aldığı aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınlarken bu hafta da kırtasiye ürünlerine özel bir katalog yayınladı.

Eviniz için en ucuz çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül BİM fiyat listesi…

BİM market Cuma günleri yayınladığı kataloglarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne özel yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ürünler uygun fiyatlarıyla raflarda yerini aldı.

Çeyizde kaçırılmayacak fırsat! Jumbo’da %30+%10 indirim fırsatı!

Sevilen mutfak ürünleri ve ev tekstil markası Jumbo yeni bir kampanyayla karşımızda. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Jumbo’da %50’ye varan indirim var. Yemek takımlarından çatal bıçak takımına, kupalardan çerezliklere pek çok üründe %50’ye varan indirim var.

Yine ucuzluk yine A101! Meyve ve sebzede indirim rüzgârı…

A101 marketler bu hafta yine meyve ve sebzede %44’e varan indirimlerle hesaplı alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Geçen hafta yapılan indirime ek olarak, A101 bu hafta da meyve ve sebzede indirim yaptı.

Tüm meyve ve sebzede yarı fiyat! Sepetini alan A101’e koşuyor!

A101 marketler her hafta aktüel ürünler yayınlarken bu ürünler için belirli bir gün ayırıyor. Genellik A101 marketler Perşembe günleri aktüel ürünler yayınlıyor. Bu ürünlerin içeriğinde evinizin ihtiyacı olan elektronik ev aletleri, mutfak ürünleri, kişisel bakım ürünleri yer alıyor. Ve pek çok gıda

Kurban Bayramı’nda tatil planı yapanlar dikkat! Oda fiyatları kaç liradan başlıyor?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, tatile gitmeyi düşünenler için Akdeniz ve Ege kıyılarındaki tesislerdeki fiyatlara dair bilgilendirme yaptı. İşte detaylar...

İşin uzmanından ucuz yaşam tüyoları

Son yıllarda artan geçim sıkıntısı herkesin en büyük derdi haline gelmiş durumda. Gıda, akaryakıt, elektrik, gaz ve tekstildeki ateş pahası fiyatların ardından vatandaşlar tasarruf edebilmek için çeşitli arayışlara girdi.

Carrefoursa’da sebze ucuzdan da ucuz!

Son zamanlarda sebze ve meyve fiyatlarından yakınan vatandaşı rahatlatacak bir adım CarrefourSA’dan geldi. Sık sık sebzelerde indirime giden Carrefour Marketleri kilosu ortalama 20 lira civarında olan çalı fasulyesini 9,90 yaptı. 

Türkiye'de 2022'de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte marka marka güncel fiyat listesi

Enflasyon ve çip krizinin etkisiyle yükselen otomobil fiyatları el yakıyor. Vatandaş en ucuz otomobil modellerini araştırıyor. 2022 yılında sıfır otomobil alacaklar için internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun modeller listelendik.  İşte marka marka güncel fiyat listesi...

Skoda fiyatları ne kadar? 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de en beğenilen araçların başında gelen Skoda Süper B'lerin fiyatı merak edilmeye başlandı. 2 Nisan itibariyle en ucuz Super B, 759 bin 900 TL'den satılıyor.

En ucuz otomobildi, fiyatı bir anda 400 bin TL'yi geçti! İşte Hyundai i20 güncel fiyat listesi...

Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller arasında yer alan Hyundai İ20'nin fiyatları da uçtu. Son zamlarla birlikte Hyundai İ20 fiyatları 400 bin TL'nin üzerine çıktı.

Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede?

Konut almak isteyenler bu haberi okumadan konut almasın. Çünkü Türkiye'nin tamamında en ucuz ve en pahalı konut fiyatlarını sizler için araştırdık. Peki Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede? İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Mansur Yavaş'tan Ankara'ya ucuz konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, projelerini açıkladı. Ankara’da imar rantının önüne geçeceklerini söyleyen Yavaş, ''Dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz konutlar yapacağız” dedi.

Pahalı gayrimenkul ucuz gıda olmaz!

Gayrimenkul sektöründe fiyatların 10 yıl, 15 yıldır soluksuz yükselişinin bir yan etkisi gıdada ortaya çıkıyor. Pahalı gayrimenkul ucuz gıda olmaz ifadesi bu durumda ortaya çıkıyor. 

Murat Kurum'dan ucuz konut müjdesi!

Çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'da konuştu. Ucuz konut müjdesi veren Kurum, TOKİ tarafından 800 konut inşa edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği müjdesi!

Yeni yıla girerken kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği geldi. Cumhurbaşkanı Kararı'yla kentsel dönüşüm kredilerine ait faiz oranlarının konut kredileriyle aynı şekilde kullanılması mümkün olacak...

TOKİ'nin 411 ucuz konutu için başvurular sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 projesinde yer alan 411 ucuz konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Ahmet Ahlatcı: Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk!

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahlatcı,” Biz temmuz ayından itibaren AVM kiralarında Euro kurunu 4,90 TL'ye sabitledik. Ağustos ayında Euro kuru 8,10 TL'ye çıktı. Biz yine kira bedellerini 4,90'dan almaya devam ettik. Bu sayede Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk.” dedi…

İstanbul'da en ucuz ev nerede?

Mega şehir İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ucuz ev arıyor. Peki İstanbul'da en ucuz ev nerede? İşte ilçe ilçe fiyatlar...

İstanbul'daki en ucuz 5 konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı şu dönemlerde ev almak isteyen vatandaş da uygun fiyatlı evlere yöneldi. İşte İstanbul'daki en ucuz konut projeleri...

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

ucuz Haberi

ucuz

Bim marketler zinciri 7 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda çeyiz setleri dikkat çekiyor. Yeni evlenecekler veya evini yenilemek isteyenler BİM’in uygun fiyatlı çeyiz ürünleriyle daha hesaplı alışveriş yapıyor. İşte Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi..

BİM ÇEYİZ ÜRÜNLERİ 7 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Fakir 4'lü Çeyiz Seti: 2.299,00 TL Meşrubat bardağı: 12,50 TL Dik Kenarlı salata - Komposto Seti: 139,00 TL 6+1 Pasta Servis Seti: 189,00 TL Çiçekli Desen Kayık Tabağı: 24,50 TL Bambu Kesme tahtası: 119,00 TL Kapaklı erzak kavanozu: 34,50 TL Güral Porselen 48 Parça Yemek Takımı: 1.299,00 TL Miami 30 parça çatal bıçak takımı: 579,00 TL

Çelik Çaydanlık: 359,00 TL 3'lü Çelik Cezve Seti: 199,90 TL Çelik Karnıyarık Tenceresi: 319,00 TL Çelik Derin Tencere: 299,00 TL Çift kişilik yatak örtüsü takımı: 449,00 TL Çift...