24 / 04 / 2024

Ufuk Küçükcan

Ufuk Küçükcan

Anadolu Üniversitesi (AÜ) TRT Okul Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ufuk Küçükcan, Hollywood'ta inceleme yapıp yerli yapımcı ve yönetmenlerle görüşerek, ''Anadolu Üniversitesi Film Stüdyoları'' projesini oluşturduklarını söyledi

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Aqua Danışmanlık Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Danışmanlık Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Saygın tarafından kuruldu.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de Ufuk Aka tarafından kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriye Özyiğit tarafından kuruldu.

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Kur korumalı TL mevduatı bankacılık sektörüne iyi gelecek!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Ekonomi yönetimi tarafından yakın zamanda açıklanan kur korumalı TL mevduat enstrümanı bankacılık sektörünü olumlu etkileyecek." dedi.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Ufuk Küçükcan Haberi

Ufuk Küçükcan

Küçükcan, yaptığı açıklamada, ''Anadolu Üniversite Film Stüdyoları'' projesinin uzun yıllar düşünüldüğünü, bunun içinde yurt içinde ve yurt dışında çeşitli çalışmalar yapıldığını kaydetti.


Çalışmaların bir kısmının ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Hollywood'ta yapılan incelemelerle, bir kısmının ise yerli yapımcı ve yönetmenlerle yapılan görüşmelerle hazırlandığını ifade eden Küçükcan, şöyle konuştu:


''Çalışmaların sonunda bunları projelendirdik. Bu projenin iki önemli çıktısı var. Bunlar, küresel ve Türkiye'ye ait bir proje olması. Küreselliği, ABD'deki krize baktık. Nedir bu kriz? ABD'de sinema sektöründe son yıllarda yaratıcılık ve ekonomik problemlerin yarattığı sorunlar var. Sinema sektörü, Kaliforniya'da yıllık yaklaşık 28 milyar dolarlık bir ekonomik hacme sahip, fakat 2000'li yıllardan itibaren Hollywood yapımları ülke dışına yönlenmiş, yeni mekan ve coğrafyalar arayıp yeni işler yapmak istiyorlar. Ayrıca yurt dışında film çekmenin maliyeti, ABD'ye...