25 / 04 / 2024

ufuk uyan kim

ufuk uyan kim

Politik istikrarsızlığa rağmen Körfez Bölgesi'nden yatırımcı ilgisinin devam ettiği belirtilirken, Cevahir Alışveriş Merkezi'ni satın alan Kuveyt Investment Authority'nin, Türkiye'de mortgage finansmanı ve gayrimenkul alanında yatırım yapmayı planladığı ö

Kur korumalı TL mevduatı bankacılık sektörüne iyi gelecek!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Ekonomi yönetimi tarafından yakın zamanda açıklanan kur korumalı TL mevduat enstrümanı bankacılık sektörünü olumlu etkileyecek." dedi.

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Kuveyt Türk'ün dolaşımdaki kira sertifikası tutarı 1,9 milyar TL!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Temmuz sonu itibarıyla dolaşımdaki TL kira sertifikası tutarımız yaklaşık 1,9 milyar TL'dir" dedi...

Kuveyt Türk'ün hedefi 400 şube!

KUVEYT Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Bu yıl açılan 25 şube ile yıl sonunda şube sayımızı 385’e ulaştırmış olacağız. 2017’de 400 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Körfez gayrimenkulde rotasını Türkiye'ye çeviriyor!

Kuveyt Türk, özel bankacılık yoluyla Körfez sermayesini İstanbul'a getirecek. Malezya'dan çekilme kararı alan KFH Grubu'nun Türkiye'ye daha çok yatırım yapacağı sinyalini veren Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Büyük projelere yatırım yapacaklar" dedi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

ufuk uyan kim Haberi

ufuk uyan kim
"Kuveyt Türk'ün 2007 Yılı Mali Performansı ve 2008 Yılı Projeksiyonları"nın açıklandığı basın toplantısında, Körfez ülkelerinden yatırımcı ilgisinin devam edeceğine inandığını dile getiren Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Öğrendiğimiz kadarıyla 4 milyar dolara yaklaşan yatırım planı var. Tabii ki uygun proje arandığını duyuyoruz, biliyoruz. Gayrimenkul yatırımı, proje finansmanı konusunda yatırımlar olacaktır'' diye konuştu.

Güven sürüyor

Toplantı çıkışı sorularımızı yanıtlayan Ufuk Uyan, söz konusu yatırımcı grubunun Kuveyt Investment Authority olduğunu belirtirken, bu grubun Türkiye'yi büyüme merkezlerinden biri olarak seçtiğini ve ciddi yatırım planları olduğunu açıkladı.

Kuveyt Türk'ün yüzde 62'sinin, yüzde 42.7'si Kuveyt Devleti'ne ait olan Kuwait Finance House'ye ait olduğunu hatırlatan Uyan, ana hissedarlarının Türkiye'ye olan güvenini her zaman, iyi zamanda da kriz zamanlarında da devam...