26 / 04 / 2024

Uğur Akkuşun evi

Uğur Akkuşun evi

Ebru Şallı'ya düğün hediyesi olarak 200 bin liralık pırlanta yüzük alan Uğur Akkuş, şimdi de İstanbul Bebek'teki lüks villasının tapusunu Şallı'nın üzerine yaptırdı.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya Beverly Hills'ten 15 milyon dolara malikane aldı!

İş insanı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı. Malikanede 12 oda, iki havuz, özel bir spor salonu ve tenis kortu bulunuyor...

Uğur Akkuş milyon dolarlık villasının tapusunu Ebru Şallı'ya verdi!

Ebru Şallı'ya düğün hediyesi olarak 200 bin liralık pırlanta yüzük alan Uğur Akkuş, şimdi de İstanbul Bebek'teki lüks villasının tapusunu Şallı'nın üzerine yaptırdı.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Belgin Özyurt'un acı günü! Uğur Özyurt vefat etti!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul'un satış pazarlama koordinatörü olan Belgin Özyurt'un eşi Uğur Özyurt hayatını kaybetti.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

Uğur Akkuşun evi Haberi

Uğur Akkuşun evi

Güzel manken Ebru Şallı, geçtiğimiz ay bir süredir birlikte olduğu iş insanı Uğur Akkuş ile evlendi. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, çiftin düğün fotoğraflarında dikkat çeken detay ise Şallı'nın parmağındaki 200 bin liralık tektaş olmuştu. Düğün hediyesiyle herkesin ağzını açık bıraktı Uğur Akkuş, Şallı'ya bir lüks hediye daha verdi.

Sadece yakın dostlarının katıldığı bir nikahla dünyaevine giren çiftten Uğur Akkuş, eşine İstanbul'un gözde yerlerinden Bebek'teki milyon dolarlık villasının tapusunu verdi. Eşinin hediyesiyle çok mutlu olan Şallı, geçtiğimiz hafta deniz manzaralı villasını boşaltarak kendi zevkine göre tasarlamaya başladı. Evinin eşyalarını eşiyle seçecek olan Şallı, bir ay sonra yeni villasına taşınmayı...