26 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya açıklamaları

Uğur Dumankaya açıklamaları

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi ile bölgenin hareketleneceğini söyledi.

Dumankaya İnşaat ekonomiye dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, aylık ortalama beklentinin eksi yönde olmasına rağmen, enflasyonun artarak son üç ayın en yüksek seviyesine ulaştığına dikkat çekti...

Uğur Dumankaya: Eylül'den itibaren satışların hareketlenmesini bekliyoruz!

Konu İle ilgili açıklama yapan Dumankaya inşaat Başkanı Uğur Dumankaya "Bu şartlar altında seçim dönemini geride bırakan yatırımcının, eylülden itibaren satışları hareketlendirmesini bekliyoruz" dedi.

Barış Dumankaya: Kentsel dönüşümdeki firmalara kısıtlama getirilmesi gerek!

Her isteyen firmanın yeterliliklerine bakılmaksızın kentsel dönüşüm projesine giriş yapmasını eleştiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya ise kentsel dönüşümdeki firmalara kısıtlama getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Uğur Dumankaya: Devletin işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerek!

Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. Türkiye'de sermaye olduğu müddetçe bir eğitim gerektirmeden inşaat yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Dumankaya'ya göre devletin, işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerekiyor.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü önümüzdeki 20 yılda katlanarak büyüyecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, açıklamasında 500 milyar dolarlık bir hacme sahip inşaat sektörünün önümüzdeki 20 yıl katlanarak büyüme göstereceği öngörüsünde bulundu.

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Uğur Dumankaya açıklamaları Haberi

Uğur Dumankaya açıklamaları

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi ile bölgenin hareketleneceğini söyledi. Dumankaya, "İran gelişime çok açık. Gayrimenkul sektörü yabancı satışlarının önemli bir kısmını Körfez ülkelerine yapıyordu. İran'ın devreye girmesi ile bu konudaki tüm dinamikler olumlu yönde dönüşecek. Hitap ettiğimiz yelpaze ve coğrafya genişliyor" ifadelerini...