28 / 03 / 2024

Uğur Dumankaya ekonomi son durum

Uğur Dumankaya ekonomi son durum

Dünyanın en büyük 2. ekonomisinden gelen veriler Amerika ve Avrupa da olmak üzere pek çok dünya borsasını olumsuz yönde etkiledi. Dünya çapındaki dalgalanma Türkiye’de de döviz kurlarında artışa sebep oldu ve Borsa İstanbul’da da bir miktar kayıp yaşandı.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Uğur Dumankaya hakkında bilinmeyenler!

Başkan Köşe için bu hafta konuğumuz Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu. Dumankaya, çalışma temposu ve iş hayatı dışında yaptıklarını Milliyet’le paylaştı.

Uğur Dumankaya: 2015 yılında daha dikkatli olmalıyız!

Çevre ülkelerdeki gerginlik ve global sıkıntıların sonucu sektörde hissedilen sıkıntıların gelecek sene de etkisini hissettireceğini söyleyen Uğur Dumankaya, 2015'te dikkatli olunması gerektiğine ilişkin uyarıda bulundu..

Uğur Dumankaya'dan rant vergisi değerlendirmesi!

Kentsel ve yaşamsal ihtiyaçlar, sermaye birikim sürecinde önemli bir araç haline dönüşen toprağın, kar alanı haline gelmesini sağladı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya konuyu değerlendirdi...

Uğur Dumankaya: Konut arzında balon oluşabilir!

Kentsel dönüşümün etkisiyle inşaattaki canlanmanın süreceği sinyali Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'ten geldi. Dumankaya İnşaat Başkanı Uğur Dumankaya fiyatlarda değil, konut arzında balon oluşabileceğini söyledi.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe hareketlilik sürüyor!

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya ekonomi son durum Haberi

Uğur Dumankaya ekonomi son durum

Dünyanın en büyük 2. ekonomisinden gelen veriler Amerika ve Avrupa da olmak üzere pek çok dünya borsasını olumsuz yönde etkiledi. Dünya çapındaki dalgalanma Türkiye’de de döviz kurlarında artışa sebep oldu ve Borsa İstanbul’da da bir miktar kayıp yaşandı. 


Dünya piyasalarında yaşanan gelişmeler çerçevesinde, erken seçim, döviz kurlarındaki artış ve Türkiye piyasalarının verdiği tepki gibi konularda görüşünü belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Çin, dünyanın en büyük ikinci ekonomisi konumunda ve Asya bölgesinde Çin’in öncülüğünde yaşanabilecek bir olumsuzluk haliyle Avrupa’dan Pasifik’e tüm dünyayı etkileyebiliyor. Dünya piyasalarının son günlerde verdiği hassas tepkilerde Çin’in ve Çin’den gelen verilerin dünya piyasaları için ne kadar önemli olduğunun bir göstergesiydi. Çin hisselerinde yaşanan değer kaybının hızlanması ve Çin merkezli oluşabilecek bir küresel ekonomik yavaşlama...