19 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya seçim sonuçları

Uğur Dumankaya seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Uğur Dumankaya: Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz!

Uğur Dumankaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Dumankaya ' Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz' dedi.

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

THY'den seçim müjdesi: Yüzde 40 indirimli uçuşlar!

Türk Hava Yolları'nın müşterilerine güzel bir seçim haberi var. Bu tarihler arasında bilet alanlara yüzde 40 indirim uygulanacaktır. Başvuru koşulları ve tercih edilen iller açıklandı.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Yatırımcılar aman dikkat! İşte seçim sonrası dikkat çeken hisseler!

14 Mayıs tarihinde seçimlere giden Türkiye’nin sandığından 2. tur çıkarken, Borsa İstanbul seçim öncesindeki haftada göstermiş olduğu coşkulu yükseliş seyrini sonlandırdı...

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

Altın ve Para dehası İslam Memiş, seçim sürecine girdiğiniz şu günlerde yatırımcıları ikaz etti. 14 Mayıs'taki seçimler neticelenene dek volatilitenin yüksek olacağını söyleyen Memiş, piyasalarda sıhhatli işlem yapılamayacağını açıkladı.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

İngiliz dev bankadan seçim senaryoları! Mevcut politikalar devam ederse dolar 36 liraya kadar tırmanır!

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yabancı yatırım bankalarından peş peşe Türkiye raporları geliyor. En son rapor İngiltere merkezli finans kuruluşu Standard Chartered’dan geldi. Banka seçim sonrası Türkiye ekonomisine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu.

Seçimler Borsa İstanbul’u nasıl etkileyecek? Olası seçim senaryoları neler? BIST 100 endeksi ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle yeniden siyaset arenası hareketlenirken, para piyasalarında da seçim senaryoları yeniden konuşulmaya başladı. Mayıs ayında görevi devralacak yeni hükümetin alacağı kararlar piyasaların gidişatında da etkili olacak.

Uğur Dumankaya seçim sonuçları Haberi

Uğur Dumankaya seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler.


Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir. Sonuçları ‘Türk halkının iradesi’ olarak yorumlayan patronlar, iş dünyasının buna göre ‘pozisyon’ alacağını ifade ederek, hükümetin kısa zamanda kurulup, ekonomiye verilen ‘önemin’ sürmesini beklentilerini dile getirdiler.


Ali Dumankaya - DKY İnşaat Yönetim     Kurulu Başkanı



‘Umarız hükümet çabuk kurulur’

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bugünden itibaren gerek Ak Parti gerekse diğer partilerin içinde olduğu bir süreç yaşanacağını hatırlatarak, beklentilerinin bir an önce hükümetin kurulması olduğunu dile getirdi. Dumankaya, “Sonuçta çözüm sürecinin de, Türkiye’nin yaşadığı demokratik ortamın da hayırlısıyla devam ettirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.



Ziya Yılmaz - Dap Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı




‘Bir an önce ekonomiye odaklanalım’

Daha...