28 / 03 / 2024

uğur ekşioğlu koç grubu

uğur ekşioğlu koç grubu

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu'nun babası ve Koç Grubu’nun tarihinde önemli bir yeri olan eski CEO’lardan Uğur Ekşioğlu, tedavi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi’nde hayata veda etti.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Uğur Ekşioğlu’nun otobiyografisi kitap oldu!

Yaklaşık bir yıl önce aramızdan ayrılan, iş ve spor dünyasının çok yakından tanıdığı, sevilen isim merhum Uğur Ekşioğlu’nun, vefatından önce kaleme aldığı otobiyografisi “Kendi İşini Kendin Bul”, İnkilâp Kitabevi etiketiyle 6 Ekim’de okuyucu ile buluşacak

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nin altyapısı yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi'nin Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu City'de satışlar devam ediyor!

Ekşioğlu inşaat Karasu'da geliştirdiği Ekşioğlu City projesinde sona geldi. 400 daireden oluşan ve denize sıfır inşa edilen projede 3 + 1, 2 + 1, 1 + 1 daire ve dükkan seçenekleri bulunuyor.

Ekşioğlu City Evleri nerede?

Toplam 400 adet daireden oluşan Ekşioğlu City Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde dizayn edildi.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

Sakarya Ekşioğlu City adres bilgileri!

Toplam 400 adet daireden oluşan Sakarya Ekşioğlu City projesi 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 17 blok şeklinde yükseliyor. İşte Sakarya Ekşioğlu City adres bilgileri...

uğur ekşioğlu koç grubu Haberi

uğur ekşioğlu koç grubu


Koç Grubu'nun eski CEO'larından, Beşiktaş'ın eski asbaşkanlarından ve TİMSAN'ın kurucusu Uğur Ekşioğlu dün (4 Aralık) hayatını kaybetti. Ekşioğlu'nun cenazesi yarın (6 Aralık 2014 Cumartesi) günü Teşvikiye Camii'nden öğle namazını müteakiben Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.


Ordu’nun Mesudiye ilçesinde 1936’da polis memuru Zeki Osman Bey’in ikinci oğlu olarak dünyaya geldi Uğur Ekşioğlu. Babasının görevi nedeniyle 1946’da geldiği İstanbul’da, ilk yıllarda adaptasyon zorluğu çekerken, aile bütçesine katkı için simit satmaktan, ünlü çiçekçi Sabuncakis’te çıraklığa kadar birçok işte çalıştı. Beyoğlu Erkek Lisesi’nde okulun en başarılı öğrencisi olan Ekşioğlu, Vehbi Koç’la da bu sayede tanıştı. Koç, o yıllarda okulların en başarılı öğrencilerini çalışmaları için gruba davet ediyordu. 1958’de bizzat Vehbi Koç’un katıldığı mülakattan başarıyla çıkan Ekşioğlu, yurtdışına gitmek istemesine rağmen Koç’ta çalışmaya ikna oldu.Beko’da satış temsilcisi...