20 / 04 / 2024

Uğur Kenan Adiloğlu karayolları

Uğur Kenan Adiloğlu karayolları

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Kenan İmirzaloğlu ve Sinem Kobal çifti yeni evlerine taşınacak!

Kenan İmirzaloğlu ve 1 yıldır aşk yaşadığı Sinem Kobal bu yaz evlenecek. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de son 4 yıldır oturduğu bekar evinden taşınacak.

Uğur Ekşioğlu’nun otobiyografisi kitap oldu!

Yaklaşık bir yıl önce aramızdan ayrılan, iş ve spor dünyasının çok yakından tanıdığı, sevilen isim merhum Uğur Ekşioğlu’nun, vefatından önce kaleme aldığı otobiyografisi “Kendi İşini Kendin Bul”, İnkilâp Kitabevi etiketiyle 6 Ekim’de okuyucu ile buluşacak

Uğur Karaibrahimoğlu mimarlarla buluştu!

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, “Mimarlık, Yaşam, Kent, Kültür” konulu söyleşiye katıldı. Karaibrahimoğlu katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi için cenaze namazı öncesi kulüp binasında tören düzenlenecek.Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek. Cenaze namazı öncesi saat 11.00'de Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlenecek.

Can Ekşioğlu'nun babası Uğur Ekşioğlu vefat etti!

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu'nun babası ve Koç Grubu’nun tarihinde önemli bir yeri olan eski CEO’lardan Uğur Ekşioğlu, tedavi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi’nde hayata veda etti.

Uğur Kenan Adiloğlu karayolları Haberi

Uğur Kenan Adiloğlu karayolları

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?


Uğur Kenan Adiloğlu biyografi..

1953 yılında Bayburt’ta doğan; 1978’de İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun olan ADİLOĞLU, çalışma hayatına 1978’de Genel Müdürlüğümüz Etüt Proje Şubesi Müdürlüğünde Yol Etüt Ekip Şefi olarak başladı ve 1979’da Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürlüğüne Etüt Ekip Şefi olarak naklen atandı.


1982 yılında Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Kontrol Mühendisi, 1984’te Şantiye Şefi, 1989’da Genel Müdürlüğümüz Yol Yapım Şubesi Müdürlüğüne Yol Yapım Teknik Şefi, 1997’de Trabzon 10. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan ADİLOĞLU, 2 Ocak 2006 tarihinde görevlendirildiği Yapım Dairesi Başkanlığı görevine 1 Eylül 2006 tarihinde asaleten atandı.


29 Haziran-30 Aralık 2009 tarihleri arasında Teşkilatımız...