20 / 04 / 2024

uğur soğutma

uğur soğutma

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Rekabet Kurulu'ndan 7 dev şirkete soruşturma 

Rekabet Kurulu, Çetinler, Uğur Soğutma, Electrolux, Miele, Korkmaz Mutfak, Gençler ve Punto hakkında soruşturma kararı aldığını duyurdu. 

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Uğur Dumankaya: Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz!

Uğur Dumankaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Dumankaya ' Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz' dedi.

İsmail Uğur: Balıkesir en fazla yenilenebilir enerji üretilen il konumunda!

Balıkesir'de rüzgâr, güneş ve jeotermal enerji yaygın olarak kullanılıyor. Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, "İlimiz en fazla yenilenebilir enerji üretilen ili konumunda. Ayrıca OSB'lerimizin hiçbir borcu yok" dedi...

Uğur Dumankaya: Fikirtepe'de yanlış fiyatlandırma yapılıyor!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, İstanbul Fikirtepe'de tecrübesiz müteahhitlerin yanlış fiyatlandırma yaptığını belirterek, bunun bölgede büyük bir krize sebep olabileceği uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: İnşaatta başıboşluk var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, herkesin çok kolay müteahhit olup, büyük inşaat projelerine girebilmesini eleştirerek, şunları söyledi: Bu hiçbir yerde yok "Bir bakkal da yarın bizim sektöre girip proje yapabilir"...

Uğur Dumankaya: Devletin işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerek!

Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. Türkiye'de sermaye olduğu müddetçe bir eğitim gerektirmeden inşaat yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Dumankaya'ya göre devletin, işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerekiyor.

Uğur Dumankaya: Kıbrıs'ta yatırım yapabiliriz!

Türkiye inşaat dünyasının devlerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bir konferans için Kıbrıs'taydı. Kıbrıs iş dünyasıyla buluştu, dar zamanda da olsa Kıbrıs'ı gezme fırsatı buldu...

Uğur Dumankaya: Seçimlerin sonucunda kazanan milletimiz ve refah olacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Türkiye’nin yakın zamandaki en önemli gündem maddelerinden sadece biri olan cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda deeğrlendirme yaptı ve görüşlerini belirtti.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü katlanarak büyür!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda yaptı.500 milyar dolarlık bir hacme sahip inşaat sektörünün önümüzdeki 20 yıl katlanarak büyüme göstereceği öngörüsünde bulundu...

uğur soğutma Haberi

uğur soğutma

Uğur Soğutma derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası düzenliyor. Derin dondurucu alışverişlerinizi kampanya kapsamında 1 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz.

1 ay erteleme kampanyası peşin fiyatına 8 taksit seçeneğiyle Ziraat Bankası Bankkart ile yapacağınız derin dondurucu alışverişlerinizde geçerli olacaktır. Üstelik ürünler 7 yıl garantili. İşte kampanyalı derin dondurucular.. Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi..

UED 100 D/S Sandık Tipi 99 Lt. Dondurucu/ Soğutucu: 3.355 TL

372,78 X 9 ay taksit seçeneğiyle

Kargo ve montaj ücretsiz olup, teslim süresi 3 – 15 gün aralığındadır.

3 yıl garantilidir.

UDD 465 T D/S Sandık Tipi 345 Lt  Dondurucu/ Soğutucu: 7.678 TL

853,11 X 9 ay taksit seçeneğiyle

Kargo ve montaj ücretsiz olup, teslim süresi 3 – 15 gün aralığındadır.

7 yıl garantilidir.

UDD 565 T...