24 / 04 / 2024

Ukra Yapı patronları

Ukra Yapı patronları

Ukra Yapı’nın patronları hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiası ile dava açıldı. Gerekçe projede olmayan hayali bir daireyi satmak. Şirketin 4 yöneticisi 5 yıla varan hapis istemi ile yargılanıyor.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Bu kez patronlar konuştu: Asgari ücret 10 bin lira olmalı!

Asgari ücret zammı için geri sayım devam ederken gözler 7 Aralık'ta yapılacak kritik görüşmelere çevrildi. Patronlar asgari ücrete yapılacak bir yüzde yüz oranındaki zamma sıcak bakıyor. Asgari ücretin 10 bin lira olması gerektiği konuşulurken, işveren kesiminde 8 bin 500 liralık rakam öne çıktı.

Ukra mağdurları bayram öncesi toplanacak!

Ukra İnşaat tarafından yapımına başlanan ancak tamamlanamayıp Özyurtlar İnşaat'a devredilen Ukra City'nin mağdurları bayram öncesi toplanacaklar.

Patronlar yabancılara konut satışında KDV istisnasını değerlendirdi!

İnşaat patronları; ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi:

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 31 Mayıs'ta görülecek!

Ukra City Komşuları Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak 31 Mayıs 2016 tarihinde görüleceği belirtildi.

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. İşte Başkan Kadıoğlu ile yapılan o görüşmenin detayları...

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüşemedi!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecekti, Başkan Necmi Kadıoğlu'nun kardeşinin vefatı sebebiyle görüşme gerçekleşemedi. İşte UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan yeni açıklama...

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...

Ukra City Özyurtlar’a devrediliyor!

Ukra City projesi Özyurtlar İnşaat'a devrediliyor. Ukra İnşaat tarafından Facebook’taki sayfasında yapılan açıklamaya göre Ukra İnşaat ile Özyurtlar İnşaat arasında projenin devri konusundaki görüşmeler olumlu bir zeminde sürüyor.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Meryem Uzerli'ye Arap patronları 1 buçuk milyon dolarlık daire hediye etti!

Yeni dizisi için Dubaili MB3 kanalı ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi...

Ukra Yapı patronları Haberi

Ukra Yapı patronları

Geçen temmuz ayında iflas erteleme kararı aldıran Ukra Yapı Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. şirketinin dört yöneticisini, Mustafa Kaya, Yusuf Adak, Atila Yavuz, Ahmet Ziya Balcı, sanık sandalyesine oturtan süreci başında 30 Ekim 2011’de sattıkları bir daire bulunuyor. UKRA City adı verilen projeden daire alan isim Aysel Yıldırım. Sözleşmeye göre dairenin 30 Aralık 2012’de Yıldırım’a teslim edileceği belirtildi. Sözleşmede Yıldırım’a satılan daire G Blok, 22 kat 601 numaralı olarak belirlendi.


‘HAYALİ DAİRE’ İDDİASI

Ancak teslim tarihine kısa bir süre kala Yıldırım, satın aldığı daire ile ilgili ayrıntılı bir araştırmaya girişti. Yıldırım, kendisine satılan dairenin bulunduğu bloğun temelinin dahi atılmadığını öğrendi. Kısa bir süre sonra çok daha kötü bir bilgiye ulaştı. Kendisine satılan daire ruhsatta bulunmuyordu. Yıldırım’ın edindiği bilgilere göre sözleşme...